Hjem / Nyheter / Slitu – LHK-90 19-11

Slitu – LHK-90 19-11

Skrevet

Slitu ble ett nummer for store
Slitu er et av lagene vi kjenner best av alle, etter mange møter de siste årene. Vi vet at de er gode på innspill til linje, samtidig som de elsker å løpe rush. Vårt mål i dag var å hindre begge deler.

Før kampen får vi en liten prat med treneren til Slitu. Han er glad for at puljene før jul ble slått sammen til felles A-sluttspill.. Dette fører til at vi får flere kamper som er fin trening for oss. Før jul ble det for få kamper. Han fortalte videre at de har en stor treningsvillig gruppe som har Spar-serie 2009/2010 sesongen som det største målet. Men først skal de til Petter Wessel cup i januar.

Dagens lag besto av Jeanette, Veronika, Maiken, Marte, Stine, Anne Kim, Siri, Cecilie, Ine, Bettina og Andrea. Bare Elisabeth var forhindret i å være med.

1. omgang
Slitu tar ledelsen fra start, men vi henger på. Vi gjør en del feil fremover på banen, og det blir vi straffet for. Men Slitu gjør kaster også bort ballen flere ganger og det benytter vi oss av. Til pause ligger vi kun ett mål etter.

2. omgang
Vi starter omgangen med å gjøre stikk motsatt av det vi har blitt enige om i pausen. I stedet for å roe ned å bruke tid i angrep, blir vi med på løpingen til Slitu. Dette fører til at vi gjør mange feil fremover på banen, som igjen fører til at Slitu rusher inn 8 mål på 13 minutter. I løpet av samme periode scorer vi en gang og dermed er kampen punktert. Derfra og ut hever vi oss og spiller uavgjort i siste halvdel av omgangen. Kampen ender tilslutt med en fortjent Slitu seier 19-11.

Arnes oppsummering:
Første omgang er bra fra vår side. Her henger vi på Slitu som vant puljen før jul. Kampen taper vi første halvdel av andre omgang. Vi gjør for mye feil i angrep, noe Slitu vet å benytte seg av. Ellers spiller jentene bra i etablert forsvar. Vi slipper inn kun 19 mål. Noe som holder til seier i mange kamper, men vi scorer bare 11 mål og det er ikke bra nok.

Dagens målscorere:
Bettina 4, Siri 2, Stine 2, Maiken 1, Marte 1, Cecilie 1

Utvisninger:
1 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Se andre resultat her. Send en hilsen her.

Top