Hjem / Nyheter / Stabæk – LHK-90 10-16

Stabæk – LHK-90 10-16

Skrevet

Grei seier – til slutt
Et rødt kort som fikk publikum nesten til å se rødt. Og Siri må trolig stå over 1 eller 2 kamper. Men jentene og lederne på benken beholdt roen. Dermed vant J91 nok en gang mot Stabæk 1-jentene i Nadderudhallen. – En grei seier. Men vi sliter med det offensive, sier Arne.

Denne gangen kom vi med 11 jenter til Nadderudhallen for å gjenta bedriften fra samme kamp før jul. Da vant med 9 mål. Les mer her.

Men vi ønsket også å revansjere førsteomgangen sist mandag i damekampen mot Linderud. Da noterte Ole Martin et snøskred av tekniske feil i statistikkene sine før vi fikk brikkene på plass og dratt seieren i land.

Laget: Jeanette, Siri, Marte, Elisabeth, Maiken, Andrea, Bettina, Veronika, Cezza, Ine, Stine.

1. omgang:

Stabæk scorer og leder med to mål. Vi spiller oss frem til bra sjanser – men setter ikke sjansene. Men så scorer vi fire på kjappen. Dermed er vi plutselig ett mål foran. Vi spiller bra i forsvar. Og Jeanette står som en mur i mål. (Redningsprosent på 57 + 1 scoring) Det er nesten blitt en vane nå. Fremover sliter vi med å sette sjansene. Det går utenfor. Til siden. Eller litt i lås. Til pause står det 6-6

2. omgang:

Flere pussige avgjørelser av de sortkledte idag. Det vekker stadig diskusjon på tribunen. Men forsvaret sitter. Og vi rykker i fra. Vi kommer opp i 6 måls ledelse. Da blir Siri med ett utvist. Direkte rødt kort. For å ha sparket en spiller i ryggen. Ingen forstår noe. Selv ikke Stabæk-foreldre som sitter bare et par meter fra. Men jentene bevarer hodene kalde, setter sjansene i sluttminuttene og vinner fortjent 16-10.

Arnes oppsummering:

Vi fikk redusert antall tekniske feil som vi slet med i innledningen av Linnerud-kampen. I forsvar spiller vi som vanlig bra. I angrepet sliter vi mer. Vi sliter med å se alle mulighetene som byr seg til å sette ballen i mål. Det skulle jeg gjerne sett jentene mer på hugget. Jeg savner kanskje litt mer sprut og glede, også, men vi gjør forsåvidt en grei kamp og vinner fortjent. Stabæk ble kjørt av på slutten. Dommerne beslutninger får vi ikke gjort noe med. For oss er det bare å gå på videre.

Med dagens seier og Fet sitt stortap mot Vestli avanserte vi en plass på tabellen. Se tabell her.

Dagens målscorere:

Stine 5, Maiken 3, Siri 3, Marte 2, Bettina 2, Jeanette 1

Se bilder fra kampen her. og her.

Top