Hjem / Nyheter / Fet – LHK-90 20-15

Fet – LHK-90 20-15

Skrevet

Tap i lokaloppgjør
Selv om vi hadde god tro før kampen etter en lengre periode med fine kamper, gikk det ikke vår vei i dag. Vi må sette flere av sjansene våre i angrep sa Arne etter kampen.

I dag stilte vi med tilnærmet fullt lag. Kun Andrea sto over.

1. omgang:
Vi går opp i ledelsen først, men det tar ikke lang tid før Fet når oss igjen. Vi sliter med å få kontroll på det vi visste ville komme, innspill til strek, fart fra midt og langskudd fra venstreback. Vi bommer på våre sjanser, samtidig som Fet setter sine. Til pause leder Fet 11-7

2. omgang:
Fet åpner på vanlig måte og dunker inn to skudd fra midt, før vi våkner. Vi stenger forsvaret helt samtidig som overganger og skudd sitter. Vi går fra stillingen 14-8 til 14-13 og melder oss på kampen igjen. Men Fet er hakket giftigere enn oss i dag og vinner ganske greit 20-15 tilslutt

Arnes oppsummering:
For mange personlige feil, i tillegg til at vi ikke setter sjansene våre i angrep avgjør kampen i dag. Vi kommer oss til sjansene, men mangler det siste lille ekstra. I forsvar har vi litt problemer i starten når Fet står med 2 linjer. Dette løser vi bra etter hvert når vi får justert backene til å stå riktig. Da blir det ikke for store arbeidsområder for de som står i midten. Alt i alt føler jeg at vi er et like godt lag som Fet, men får det ikke helt til i dag.

Dagens målscorere:
Ine 4, Cezza 4, Marte 2, Maiken 2 , Veronika 1, Elisabeth 1, Bettina 1

Utvisninger:
3 x 2 minutter

Etter lengre tids fravær var endelig LHK-90 publikumet tilbake. Med bjeller og taktfaste heiarop var de en god støtte til laget.

Med dagens resultat passerer Fet oss på tabellen med 1 kamp mer spilt enn oss. Se tabell og andre resultater her.

Se bilder fra dagens kamp her. Send en hilsen her.

Top