Hjem / Nyheter / Husker du alle de fine kampene?

Husker du alle de fine kampene?

Skrevet

Stem på tidenes beste J91-match!
Det er de herlige seirene, de utrolige thrillerne, de fantastiske øyeblikkene som vi husker best. Da hele laget ga alt for hverandre. Bli med og bla i J91s minnebok, studér referatene, videoene og fotoene og avgjør hvilken kamp som er lagets beste gjennom tidene.

Årets avstemming!

Vi har hentet frem noen av kampene som vi husker. Men vi er slett ikke sikker på om vi har fått med alle. Og er det de rette? Kanskje du minnes noen helt andre.

Send en epost her og fortell hvilken kamp du mener er den beste. Begrunn gjerne hvorfor. Har vi den ikke med på listen, setter vi den opp.

Vi vil også gjerne legge ut på nettsiden noen kommentarer fra dere spillere eller foreldre på øyeblikk eller kamper dere husker. Send en email her så samler vi dem sammen og legger dem ut.


1) Gjøvik Vardal – LHK-90 21- 18, 14/3-2009

Gjøvik er regjerende Østlandsseriemester og leder også klart når vi møter dem nå – med et snitt på 35 scorede mål pr kamp. Men vi spiller strålende i forsvar. Fremover setter vi avtaler, kjører ruller og kantoverganger og skyter utenfra. Noen herlige kontringsmål blir det også. Vi taper, men bare med 3 mål. Den regjerende mester er rystet.

Les mer her

Stem her

2) Raumnes/Årnes – LHK-90 12-13, 5 div 1/3-2009

Jentene skulle redde klubben fra nedrykk i 5 div, I stedet ligger de hele sesongen i toppen. Dette blir årets forsvarskamp. Til tross for at det er den tredje kampen på 6 dager. Jentene igjen all respekt i garderoben og går på banen og blør for LHK drakta. De spiller et strålende forsvar og gir bort mye juling, men får også mye juling tilbake. Denne forsvarjobbingen koster mye krefter, som fører til at vi brenner noen 100 % sjanser fremover på banen. Men i dag jobbet hele laget hjemover og kjempet som løver i forsvar. Med seieren rykker vi igjen opp på 2. plass på tabellen.

Les mer her.

Stem her

3) LHK-90 – Jardar, 19-23, kvartfinale Umbro cup 20/12. 2008

Jardar ligger på den øvre halvdelen i 4. divisjon. Nå står det om semifinaleplass i Umbro cup. Jentene spiller en kjempekamp. De står på for fullt hele kampen gjennom, er bra bakover, og får vist hele registeret fremover. Men vi har marginene også mot oss. Her gikk ballen i tverrliggeren og føk rett ut i hendene på motstanderen og ikke i våre. Vi tapte på overtallsperiodene. Men som Arne sa etterpå: En kjempekamp. Intet mindre.

Les mer her.

Stem her

4) Höland – LHK-90, 19-23, 5 div, 2/11 2009

En veldig bra håndballkamp fra vår side, oppsummerer Arne. Det er sterkt å slå dette Hølandslaget som består av flere gode spillere. Det er god moral i laget gjennom hele kampen. Flere av jentene får i dag kjenne hvordan det er og møte sterke rutinerte spillere. Det gjør vondt, men vi greier allikevel å beholde humøret oppe. En fin arbeidsseier hvor alle jentene bidrar. Etter kampen skryter også Hølandstreneren av LHK-90 sine 17 åringer. Med oppfordring om å ta godt vare på spillerne, så vil det bli et veldig godt lag på sikt.

Stem her

Les mer her

LHK-90 – Kärra IK (Sve) 9-12 5/7-2008 Partille Cup

Kärra er en av de sterkeste lagene i puljen, men igjen starter jentene bra og uten respekt. Ved pause står det 7-7. Kärra har tidligere verdensmester og eliteseritrener Mats Wisander på trenerbenken. Kanskje gjør det utslaget, kanskje ikke, men dommeren unnlater å blåse på 4-5 ifølge Arne soleklare straffer. Jentene spiller opp mot maks, skyter utenfra, trer ballen igjennom, men Kärra vinner til slutt. – Vi er rett og slett uheldige i denne kampen, mener trener Arne. Med tre tap og en seier går det mot B-sluttspill på j17-jentene. Dog en flott kamp var det.

Les mer her.

Stem her

6) Reistad IL – LHK-90 10-16, 1/8 finale B-sluttspill J18 Partille cup 7/7-2008

Reistad i 1/8 finalen. På sidelinjen er trener Arne fornøyd med hvordan jentene løser oppgaven. de skyter utenfra, scorer fra strek og kant og forsvaret sitter. Han rullerer rundt på hele laget kontinuerlig, det gjør det også vanskelig å stanse LHK-jentene. Og han ser god trening i det frem mot høstens seriekamper og spar-kvaliken. Keeper Jeanette gjør også en strålende kamp. Dermed blir den klar 16-10 seier. Og alle LHK-tilhengerne rundt banen er kjempehappy. Lagets beste kamp til nå, kanskje, og et norsk lag fra Telemark venter i semifinalen.

Les mer her.

Stem her

LHK-90 -Gjøvik/Vardal 12-7, Baldus Cup, 25 april 2008
Den antatt beste motstanderen i gruppa. Men jentene har snakket sammen og er innstilt på å gi jernet. Vi setter grep, går opp i ledelsen 1-0. Gjjøvik/Vardal imponerer ikke – i hvert fall ikke i denne kampen. De scorer noen mål, men hele tiden er det vi som er aggresive. Arne er fornøyd og smiler rått da noen av trekkene man har trent masse på, går inn. Blant annet en fin backovergang. 12-7 vinner jentene til slutt. Overbevisende. Nå blir det spennende videre..

Les mer her

Stem her

7) Tindlund – LHK-90, 24-21, A-serien april 2008

Tindlund kommer best i gang og får en 3 måls ledelse, men jentene hadde ikke til hensikt å gi opp for det. Flere ganger kjemper jentene seg inn i kampen. Vi puster Tindlund i nakken og det var det kanskje ikke alle som trodde før kampen. Tilslutt er det Tindlund som stikker av gårde med en 24-21 seier.

Les referatet her
Stem her

8) Degernes – LHK.90 J91, regionserien, nivå 1, 7/3-2008

Fredag 7. mars 2008 var det klart for utsatt seriekamp i Skedsmohallen mot Degernes. Dette er et lag vi visste kunne spille god håndball, etter at vi så dem gå ubeseiret frem til finalen i julecupen i Rælingen.

Vi legger listen høyt å trykker til i forsvar. Likevel greier Degernes å får en liten ledelse på oss som de holder til pause. (8-11) 2 omgang Degernes tar føringen igjen, men vi biter oss fast. Når sluttsignalet går står det 19-20 til Degernes, men vi har blitt tilkjent et direkte frikast. Dette settes kontant i krysset, og jubelen står i taket. Et velfortjent poeng var sikret.
Etter kampen oppsummerer Arne slik. Vi spiller igjen en god kamp i forsvar, men vi har en del å jobbe med i angrep. Vi gjør flere feil forover på banen som vi må få luket bort.

Les mer her: Stem her

9) Ås – LHK-90 20-21 regionserien 11/1-2008

Dette var en herlig arbeidseier hvor alle jentene sto på i 2×25 minutter. At det var tøft i perioder viser også 2 gule, 4 utvisninger og 2 røde kort. Noe av skylden for det får vi legge på de som setter opp dommere. 1 dommer i 16 års kamper holder ikke!!
Selv om det ble seier i dag holdt det ikke til A-sluttspill. Vi mistet plassen på målforskjell med 6 mål.

Stem her

Les mer her

10) Enebakk – LHK-90 32-19 – 8/3 2007

Vi bruker å vinne, men denne gangen feier vi over naboklubben. Stort. Jentene løper Enebakk i senk. Er i ryggen på motstanderen med en gang de vinner ballen. De kjører kontringer. De smiler. De ler. De spiller morsom og glimrende håndball. En meget morsom og god treningskamp, Ivar er også fornøyd. Han smiler fra øre til øre. – Noe av det beste jeg har sett av gjengen her, sier han,.

Les mer her.

Stem her

11) Treningskamp mot damelaget 20/12-2006

15 åringene i sin förste kamp mot damelaget, klubbens presumptivt beste! – Det beste jeg har sett av jentene, sier trener Ivar. I første omgang fulgte vi hverandre tett.Jentene ga de juling, men noen mål fikk de inn, vi klarte ikke helt å flytte oss fort nok sidelengs og da ble det overtall. I andre omg. fortsatte det fine forsvaret og meget bra angreps spill. Det som fungerte så bra i dag, var raske avkast, (det sto Maiken for, bra Maiken) komme fort opp i ryggen på de og det resulterte i mål. En annen ting var at det var flere som sto på og prøvde, både på finter og på gjennom brudd. Vi vinner. Og det er stort.

Les merher

Stem her

LHK-90 – Rolvsøy 18-22, A-regionserien 3/12-2006

Begge lag må vinne for å npå A-sluttspillet, Jentene beveger bena og ballen kjapt. Men til pause står det 6-8 i favør Rolvsøy. Målene kommer når vi har spillere utvist. Så smeller 4 skudd fra 3 ulike spillere inn fra distanse. Ivar klapper begeistret. Vi går opp i 13-11-ledelse, deretter 14-13 og 15-14. Kampen står og vipper da det er 5 minutter igjen. Men Rolvsøy går over i 4-2 i angrep. Med to strekspillere. Samtidig mener Ivar at vi slipper litt for mye opp. Og vips, i løpet av tre-fire minutter så har Rolvsøy avgjort kampen. – Men en bra kamp, sa Ivar etterpåp.

Les mer her

Stem her

12) Veitvet – LHK-90 18-21, seriekamp a, 15/10-2006

Angrepene begynner å sitte, samtidig tetter jentene skikkelig igjen bak. Stine er ute og forstyrrer på midten. Bak er de andre aggresive. Ute og støter de også. 7 minutter før kampslutt utligner vi til 16-16. Da skjer det igjen: En flott scoring fra kanten. 17-16. Vi er i tet! Rett etterpå kommer kampens mest omdiskuterte situasjon. Bråk rundt en timeout, Når spillet igjen kommer i gang, kjører LHK-jentene over hjemmelaget. Fire kjappe mål.
Ikke lenge etter rapporterer en fornøyd Ole Martin om kampen på telefon til trener Lars.

Les mer her

13) Nuk HK (Den) – LHK-90 (Nor) 12-16, 4 juli 2006, Partille Cup

En kjempekamp. Alle 10 jentene står frem. Spiller 120 prosent. De virkelig blør for laget og klubben, rapporterer Ivar etterpå. Og han mener det bokstavelig. Etter kampen går både Betina, Stine og Vilde rundt med bandasjer. De har landet på knærne. Fått brannsår på det spesielle kunstdekket på Heden.LHK-jentene preges av fart og glede. Det kontres. Kjapt og effektivt. Det kjempes i forsvar. Målene triller inn. På sidelinjen er det kjempestemning. Nesten alle foreldre er der., Dermed er det også en skikkelig heiagjeng. 16-12 skriver dommeren på dommerkortet da kampen er over. Et meget fortjent resultat.

Les mer her,

Stem her

14) LHK-90 – Oppegård 21-20, 24/6-2006, oppkjøringsturnering

Vi har tapt mot Slitu, tapt knapt mot Nordstrand, spilt uavgjort mot Ski og i siste kampen mot Oppegård går alt vår vei. Godt forsvar. Bra angrep, Herlige kontringer. Oppegård-jentene spiller også bra. Det blir en god kamp i Ski alliansehall, men i sommerheten er det vi som er best og kniper fortjent 21-20 seieren.

Les mer her

Stem her

15) Bäkkelaget – LHK-90 11-8, Bon Aqua Cup, 23/5 2006

Bon Aqua Cup 2006. Det er förste pröven med nytt lag, de nye spillerne fra Skedsmo er kommet til. Og vi möter töff motstand, ikke minst mot Fjellhammer 1. Men vi tar oss til sluttspill og kvartfinale. Det er mot BSK. Med sölstrene Mörk på laget. Ivar skriver: «BSK hadde jeg veldig lyst til å slå fordi vi tapte mot dem under Partille cup 2005. Klarte jentene det? Ja, vi slo dem 11 – 8 de virkelig stor spilte alle sammen, det var gøy å se på dem. Stine fremsto som en meget god spiller i denne kampen, hun jobbet og sto på, bra Stine. Jeg var fornøyd med innsatsen til alle sammen.» Bare den ene sösteren Mörk spilte, den andre ble spart til finalen. Men slik jentene spilte, og slik publikum heiet dem frem, hadde det ikke gjort noen forskjell. En knallkamp, forövrig i sin helhet foreviget på video av Erik.

Les mer her.

Stem her

16) Skedsmo J15 – LHK-90 J14 6/2 2006

Nå var det vår tur til å overkjøre en motstander. Vi skulle møte Skedsmo J-15 og sist vi møøte dem vant vi med noen mål, og da hadde vi med Trine, så jeg var litt spent. Men det skjønte jeg fort at jeg kunne glemme, jentene la selv lista for hvordan dette skulle gå, de kjørte på fra start, jobbet og slet i forsvar og slapp ikke Skedsmo til. De gjorde feil og vi kunne kontre, vi ledet så klart som 14 – 5 til pause. Jentene fikk virkelig angrepet til å fungere, ballen gikk fort og de hadde mange fine kombinasjoner som resulterte i mål. Bra jenter.

Stem her

Les mer her

Top