Hjem / Nyheter / Langhus – LHK-90 14-18

Langhus – LHK-90 14-18

Skrevet

En grei treningsøkt
For noen uker siden fikk vi en henvendelse fra Langhus om vi ville spille treningskamp. De spiller denne sesongen i J17 serien nivå 2 hvor de kjemper helt i toppen. Derfor trengte de nå en treningskamp mot litt tøffere motstand, for å være best mulig rustet i serieinnspurten.

Selv med hardt kampprogram stilte vi lag, selv om Bettina valgte å stå over pga skade. Veronika sliter med ett vondt håndledd, og Marte har fått en lårhøne. Andrea var forhindret pga jobb.

1 omgang.
Vi starter i et bra tempo og Langhus henger ikke med i svingene. 0-6 står det på lystavla i Langhushallen før langhus for sitt første mål. Etter denne åpningen roes tempoet betraktelig og lagene spiller ganske jevnt. Forsvaret sitter som vanlig bra, og bak står Jeanette og har full kontroll. 5-10 står det til pause.

2 omgang
Langhus åpner med å spille litt mer offensivt i forsvar, og vi lar oss stresse til å gjøre feil. Skuddene sitter heller ikke som de skal, og Langhus nærmer seg. Dog aldri nærmere enn to mål. Tilslutt vinner vi relativt greit 14-18

Arnes oppsummering
Nå ser vi at det er nivåforskjell på A og B serien. Når jentene trøkker til kjører vi over Langhus, men vi senker oss ned på nivået deres etter hvert. I forsvar er de som vanlig bra. Jentene gir juling, men må kanskje bli flinkere til å takle den julingen vi får tilbake i angrep. Alt i alt en grei treningsøkt.

Skadesituasjonen ble ikke noe bedre etter dagens kamp. Ine fikk en kraftig smell i kneet, og måtte ises ned. Nå er det bare å krysse fingrene å håpe at alle er klare til søndagens kamp mot Fet.. En stor takk fra Langhus sin trener for at vi stilte opp å ga dem fin matching. Vi ønsker også Langhus lykke til i kampen om førsteplassen i J17 nivå 2

Målscorere:
Maiken 6, Marte 3, Cezza 3, Siri 2, Ine 2, Anne Kim 1, Stine 1

Utvisninger:
1 x 2 minutter

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her

Top