Hjem / Nyheter / Spennende og dramatisk på Baldus cup

Spennende og dramatisk på Baldus cup

Skrevet

Fire lag i kvartfinalen
Lillestrøm HK har fire lag i kvartfinalen på Baldus Cup. J18 vant puljen sin og gikk ubeseiret gjennom gruppespillet. J16, J13 og J12 er også klare for kvartfinaler etter flere tette og dramatiske oppgjør.

Andre dag på Baldus Cup ble preget av mer enn sol, blide mennesker og fin stemning.

Det var også fortettet stemning inne i hallene og et engasjert publikum med kubjeller, flagg og ivrige heiarop.

For LHK-90 er det grunn til å være fornøyd foran den siste avgjørende runden søndag ettermiddag.

J12 imponerte i puljen, kom på 2. plass, seieret 12-5 over Langhus i 1/8 finalen og er klar for kamp om å bli blant de 8 beste i turneringen.

Fjorårsvinner J13 klarte kunsttykket å slå svenske Irsta, men kom på annenplass i puljen pga målforskjellen. I 1/16 finalen feide de ut Skjåk 1, deretter Flisa og er også klar for kvartfinale.

J14, Knalltøff pulje, der J14 kom på 3 plass med like mange ooeng som vinneren. Jentene slo ut Førde i 1/16 finalenn, men Langhus ble for sterke i 1/8 finalen.

J15 1 og 2.
Begge J15 lagene kom på tredjeplass i puljene sine, begge etter bra spill i kampene de også tapte. I 1/8 finalen ble begge slått ut, men det måtte 2 x 5 Sudden Deadth til for at Førde skulle få den siste kvartfinaleplassen. Virkelig dramatikk!

G14.

Gutta våre kjempet mot til dels eldre motstand og fikk bra trening mot gode lag, Det ble noen tap og fjerdeplass i gruppa. I 1/16 finalen gikk laget ut, men med mye å ta med seg videre.

J16. Seier i første kamp, deretter tap mot sterke Frostad, så seier mot sterke Frostad og full fart inn til fin 2. plass i pulje. Og da Førde ble slått med ett mål i en tett og tøff 1/8 finale, var det også duket for kvartfinale.

J18:

Pangstart mot Rygge i første kamp lovet bra for 17-åringene våre. Seier ble det også over den tidligere landslagskjempen Ingrid Steens Sverresborg, og da puljen var ferdigspilt, hadde LHK-90s J18lag 7 av 8 mulige poeng. Dermed bar det rett i kvartfinale mot Holter.

Nevnes skal også alle de yngste lagene. De gjorde flott innsats og viste mye bra spill. For mange var det første turneringen de var med på. 9-åringene var de yngste som LHK-90 hadde med på tur.

Lørdag kveld benyttet mange til å pynte seg, spise og dra på diskotek. Også foreldre og søsken hygget seg på hotellet, på noen av Lillehammers mange spisesteder eller en pub. På Lillehammer videregående skole oppførte LHK-90s spillere seg fint.

Og de tok det med et smil, noen av 16-åringene og 18-påringene, da noen gutter fra et trøndersk ungdomslag, hadde stjålet drakter og tøy i nattens mulm og mørke og lagt beskjeder inne i tøyet om «Ring meg da vel!»

Top