Hjem / Nyheter / Granollers Cup

Granollers Cup

Skrevet

Avreise nermer seg
Kl. 08.15 mandag 22. juni er det avreise fra Gardermoen. Da drar J-91 til Granollers Cup litt nord for Barcelona. Turen har laget jobbet hardt for gjennom utallige timer med dugnader, og nå venter fortjent sol, bading ferie og håndball på oss.

Puljene er satt opp, og vi har havnet i en ganske tøff gruppe. Hardt satsende Gjerpen er det eneste norske laget vi møter i gruppespillet. I tillegg møter vi storklubben og Partille arrangør Savehoff. Tre spanske lag (Canovelles, Selleccio Catalana og Usurbil KE) skal vi også bryne oss mot. Men vi er også et godt lag, og motstanderne skal merke at det er tøft og møte oss. Nå er det bare å glede seg og starte nedtellingen.

Hotellet vi skal bo på heter Aqua Marina.

Trykk her for å se og lese om hotellet.

Top