Hjem / Nyheter / Oppkjøringen er i gang

Oppkjøringen er i gang

Skrevet

Alternativ trening for J17 og J18
Sesongen 09/10 skal det satses på å utvikle kraft og spenst på de to eldste lagene i LHK-90. Lagene har leid inn 17 år gamle Aous Mecheri som trener. Aous er elev ved Strømmen Videregående skole der han går elektrolinja. På fritiden driver han med karate.

Aous har allerede flere landslagssamlinger bak seg, og er tatt ut i en tropp som det skal satses på frem til OL i 2016. Det store målet er å bli olympisk mester som 24 åring..

På treningene kjøres det beinhard spenst, styrke og koordinasjons øvelser. I tillegg legges det stor vekt på uttøyning. Etter en time med svette panner og skjelvende legger og lår, er det nok mange som får problemer med støle og stive muskler de nærmeste dagene.

Erfaringene foreløpig er veldig positiv. Arne og Jon skryter av treningene, og flere av jentene har allerede merket fremgang. Målet er å kunne benytte oss av Aous sine kunnskaper frem til utenlandscupene i sommer. I tillegg håper vi at han kan bidra i oppkjøringsperioden før sesongstart.

Se noen bilder fra treningen her.

Top