Hjem / Nyheter / LHK-90 – Skedsmo 15-13

LHK-90 – Skedsmo 15-13

Skrevet

Seier til våre jenter i kamp nr.2
For andre gang på to dager møtte vi Skedsmo til treningskamp. Denne gangen var det LHK-90 som trakk det lengste strået. Med flere spillere ute, ble vi enige om å ta det som en treningsøkt og ikke fokusere på resultat. Men selv med bare en innbytter halte jentene seieren i land.

1. omgang
En målfattig omgang for begge lag. Vi spiller oss til flere gode sjanser, men har litt stang ut på avslutningene. I forsvar står vi godt og mellom stengene plukker Jeanette omtrent alt som kommer. Omgangen ender med 4-6 ledelse til Skedsmo.

2. omgang.
Nå blir det mer fart på sakene. Vi får større balltempo og dermed kommer lukene. Flere fine innspill til strek blir satt kontant i mål. I forsvar fortsetter vi med bra spill, og når Jeanette varter opp med den ene redningen etter den andre (Redder utrolige 69 %) ender det med seier 15-13 tilslutt

Arnes oppsummering:
Jeg er veldig fornøyd med det jentene gjør i dag. Med kun 1 innbytter spiller de til tider bra håndball. Spesielt i 2 omgang lykkes de med det vi ble enige om. Kantene kom på blinde overganger. Backene kommer i stor fart og vi får bra balltempo. Dermed blir det store rom for flere av spillerne og det utnytter vi. I forsvar står vi som vanlig bra, og Jeanette gjør en fantastisk kamp.

Målscorere:
Marte 7, Bettina 4, Siri 1, Andrea 1, Ine 1, Stine 1

Se noen bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top