Hjem / Nyheter / Scandinavian Cup 09

Scandinavian Cup 09

Skrevet

Bra oppkjøring for J-91
Det endte med fjerde plass for våre jenter i Scandinavian Cup på Fjellhammer. For de fleste på laget var det første gangen de tok i en håndball etter ferien. I tillegg hadde vi stort sett ikke fullt lag til noen av kampene. Derfor må vi si oss fornøyd med resultatene.

Med noen spillere på ferie, andre på jobb + 1 skade var det godt å få hjelp. Kristina (J16) stilte opp på kort varsel i mål. Mens Stine J. Silje W. og Karoline E. fra J17 bidro ute på banen i de fleste kampene. Takk for at dere var så greie og bidro på vårt lag J

Sportslig varierte prestasjonene veldig. Alt fra spill som bar preg av at spillerne var ganske rustne etter sommerferien, til et nivå opp mot det beste av det vi kan.

Kort oppsummert fikk vi en fin seier over Skedsmo som kom på andre plass. Vi hadde en veldig bra første omgang mot Fjellhammer 1, og vi spilte en bra kamp mot Oppsal om tredjeplassen. Som Arne sa etter Fjellhammerkampen er vi gode i forsvar. Men jobbingen koster mye krefter og det går utover angrepsspillet. Det er noe vi må jobbe med videre, utover høsten.

Nå er det bare å trene tett frem mot 5. september. Da går 2. runde i Spar-kvalifiseringen av stabelen. Der møter vi Fjellhammer 1 igjen, i tillegg til Tertnes Elite.

Se noen bilder fra turneringen her.

Top