Hjem / Nyheter / Lørenskog 2 – LHK-90 16-32

Lørenskog 2 – LHK-90 16-32

Skrevet

Pangstart for LHK-damene
Full pott i første serierunde for 5 divisjonslaget. Med en målsetning om å gjøre det bedre i år enn i forrige sesong, (fjerdeplass) lover dette godt. Lørenskog 2 kom aldri inn i kampen, våre jenter var suverene fra start til mål og inntok tabelltoppen.

Rundens lag besto av:
Jeanette, Linda, Veronika, Marte, Stine, Siri, Cecilie, Ine, Bettina og Karoline fra J17 som ankom hallen i det øyeblikk kampen ble blåst i gang.

1. omgang.
Med Arne tilbake på sidelinjen, virket det som jentene var stinne av selvtillit. Spillerne tok tak i kampen fra første sekund. Ledelsen økte sakte, men sikkert i løpet av omgangen. Med flott angrepsspill, og med det forsvarsspillet vi kjenner så godt endte førsteomgang med en 7-17 ledelse.

2. omgang.
Vi fortsetter på samme måte som i første omgang. Vi lykkes med trekkene våre i angrep, vi vinner ballen i forsvar og rusher motstanderen i senk. Når kampen blåses av står det hele 16 -32 i vår favør.

Arnes oppsummering:
Godt å komme i gang med serien. Vi møtte tøff motstand i Spar-kvalifiseringen, men i 5 divisjon skal vi vise at vi kan kjempe i toppen. I dag lykkes vi med mye, men det er fortsatt ting å jobbe med. Morsomt at vi får en del rushmål i dag, i og med at det er et av områdene vi har bestemt oss for å bli bedre på denne sesongen.

Dagens målscorere:
Marte 12, Siri 5, Stine 5, Cezza 4, Ine 3, Karoline 2, Bettina 1

Se bilder fra kampen her. Se andre resultater og tabell her. Send en fortjent hilsen til jentene her.

Top