Hjem / Nyheter / Overkjøring i 2. runde

Overkjøring i 2. runde

Skrevet

Klasseforskjell mellom lagene
Som vi sa på forhånd skal alle kamper spilles før poeng deles ut. Det skjedde ikke i helgens Spar kvalifiseringskamper. Jentene hadde tapt i hodet før de gikk på banen.

Egentlig ikke så mye å skrive om fra kampene. Vi får la de gå over i historien, og komme sterkere tilbake senere. Målsetningen var vel aldri å komme til Spar serien, men bruke det som en mulig inngangsbillett til Østlandsserien.

Kort oppsummert møtte vi Fjellhammer først. De åpnet forrykende og vi tillot de å kjøre på. 10- 0 sto det på tavla i Lørenskoghallen før vi fikk nettkjenning, og til pause ledet de hele 17-3. I andre omgang henger vi mer med. Vi begynner å flytte bena i forsvar, og vi presser flere ganger frem feil hos Fjellhammer. Vi når målet vårt for andre omgang, som var og ikke slippe inn mer enn 30 mål. Sluttresultat 29-9

Andre kamp var mot Tertnes Elite, som består av et samarbeidslag fra Tertnes og Fyllingen. Igjen gikk jentene i fellen og tapte kampen før dommeren blåste i gang kampen. I korte perioder viser vi at vi kan i forsvar, men Tertnes er i klasse for seg selv. Kampen ender 10-38

Oppsummering:
Vi tapte for to lag som var klart bedre enn oss. Det vi må ta med oss videre er forsvarsjobbingen som i små perioder var bra. Innstilling og selvtillit må vi få gjort noe med til neste kamp. Det opp på et høyere nivå.

Tilslutt en stor takk til Jon Dobloug som stilte opp på sidelinja i Arnes fravær. Også en takk til Stine J, Karoline og Stine Cecilie fra J-17 som bidro for oss på banen.

Målscorere:
Marte 5, Bettina 4, Siri 3, Karoline 3, Cecilie 2, Veronika 1, Stine 1

Se bilder fra kampen her

Top