Hjem / Nyheter / LHK-90 – Raumnes Årnes 16-19

LHK-90 – Raumnes Årnes 16-19

Skrevet

Seieren glapp i sluttminuttene
Sist vi møtte R/Å betegnet Arne det som årets forsvarskamp. Da vant vi med 1 mål. I dag var planen at vi skulle ta frem det samme forsvarsspillet og passe oss for kontringene til R/Å.

I dag spilte vi ”hjemmekamp” i slitne SIF hallen. De fleste spillerne var tilbake, men Bettina er fortsatt ute med skade. Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Marte, Elisabeth, Stine, Siri, Cecilie, Ine, Linda, Karoline, Stine J.

1. omgang.
Vi starter som avtalt og spiller veldig bra forsvar. Vi er bevegelig og flinke til å gå ut å støte. Det som går gjennom forsvaret redder Jeanette fint i mål. Fremover på banen lykkes vi ikke like bra, noe 6 mål til pause forteller det meste om. Pauseresultat 6-8

2. omgang.
R/Å putter 2 mål før vi våkner. Fra 7-10 går vi rett opp til 15-10 ledelse. Plutselig spiller jentene den håndballen vi vet de kan. Forsvaret stenges helt, mens de får fart på ballen i angrep. Men som alltid skal det spilles til dommeren blåser av kampen. På de siste 10 minuttene går vi fra en 4 måls ledelse, til å tape med 3 mål. For andre kamp på rad går vi på tap, men som alltid kommer vi sterkere tilbake.

Arnes oppsummering:
Nok en gang spiller vi bra i forsvar. Når vi slipper inn kun 19 mål skal vi vinne kamper. Men i dag er vi ikke gode nok fremover, bortsett fra de første 20 minuttene i andre omgang. Da har vi en relativt trygg ledelse, og skal egentlig konsentrere oss om å berge dette inn. I stedet begynner vi å slurve i angrep og blir unøyaktig i pasningsspillet vårt. Dette fører til en del enkle kontringer for R/Å og seieren glipper.

Dagens målscorere:
Cezza 7, Siri 2, Stine J. 2, Veronika 1, Stine K. 1, Ine 1, Marte 1, Karoline 1

Neste kamp er mot Borgen den 31. oktober kl. 15.35 i Kløftahallen. Borgen var et av lagene som kjempet om opprykk sist sesong, men har hatt en tøff start på årets sesong. Her skal vi hente hjem en to poenger igjen, så møt opp å støtt laget.

Se bilder fra kampen her. Se tabell og andre resultater her. Send en hilsen her.

Top