Hjem / Nyheter / Skjetten – LHK-90 18-17

Skjetten – LHK-90 18-17

Skrevet

Skjetten trakk det lengste strået
Søndag var det klart for et nytt oppgjør mot Skjetten. Et lag vi kjenner fra flere oppgjør tidligere, og erfaringsmessig blir det alltid jevnt. De siste fire møtene har endt med en knapp seier til begge lagene, og to uavgjorte.

Med Bettina langtidsskadet og Veronika forhindret fikk vi denne gangen hjelp fra 6. div. laget. Hanne Gundersen vikarierte på kanten.

1. omgang.
Skjetten kommer best i gang og setter ballen 3 ganger i nota før vi melder oss på. De har en liten ledelse på oss gjennom hele omgangen, men vi henger godt med. Forsvaret settes og Skjetten slipper ikke like lett til. Pauseresultatet blir 10 -9 til Skjetten.

2. omgang.
Her følger lagene hverandre side om side hele omgangen. Resultatene underveis viser dette. 13-13, 14-14, 15-15, 16-16 og 17-17. 1 minutt før slutt for Skjetten straffe, som settes i mål. Vi har 45 sekunder på å gjøre det samme, men makter det ikke. Kampen ender 18-17 i nok et superjevnt oppgjør mot Skjetten.

Arnes oppsummering:
En absolutt godkjent kamp fra vår side. I forsvar spiller vi strålende nesten hele kampen, noe kun 18 innslupne mål vitner om. Vi er blitt flinke til å telle bak, og hver enkelt passer sine oppgaver. I angrep var vi ikke like gode som vi har vært i det siste. Vi er ikke flinke nok til å se egne muligheter underveis i trekkene. Dette må vi bli bedre på. Dessuten burde vi utnyttet overtallet like før slutt bedre. Denne kampen kunne likevel ha tippet i vår favør. Kun tilfeldigheter gjør at vi ikke vinner.

Dagens målscorere:
Cezza 7, Siri 3, Hanne G. 3, Stine 2, Ine 1, Marte 1

Da er vi like langt som forrige sesong. Da også ga vi fra oss 2 poeng på de 3 første kampene. Førstkommende helg møter i R/Å som hittil i årets serie er ubeseiret. Da er det bare å brette opp ermene og vise muskler, så tar vi med oss 2 poeng hjem.

Se tabell og andre resultater her. Se bilder fra kampen her.
Se hva Skjetten skriver om kampen her. Send en hilsen her.

Top