Hjem / Nyheter / AFSK – LHK-90 16-15

AFSK – LHK-90 16-15

Skrevet

Fin gjennomkjøring før Østlandsserien
Etter at laget hadde vært i Skedsmohallen til fotografering, bar det av gårde til treningskamp i Aurskoghallen. Med noen borte, og ingen lånte spillere fra J-17 stilte vi med null innbyttere på sidelinjen.

Dagens oppgave var at vi skulle trene på disponering av krefter. Når vi ikke hadde innbyttere var det viktig å ha igjen krefter til sluttminuttene.

1. omgang
Kampen starter greit og vi følger AFSK ganske bra. I forsvar har vi god kontroll som vanlig. Fremover lugger det litt, men av og til sitter trekkene som de skal og da ligger ballen i nota. 9-8 til AFSK står det i Aurskoghallen når dommeren blåser til pause.

2. omgang
En vanskelig start på andre omgang. Vi står fortsatt bra i forsvar, men har stang ut i angrep. De første 15 min. taper vi 6-1, før kampen snur. Arne tar time-out og legger om til 2 linjer. Forsvaret og Jeanette stenger helt bakover, og vi lykkes med omleggingen i angrep. Gang på gang sitter innspillene til linje og ballen havner i mål. Tilslutt ender det med 1 målstap 16-15.

Arnes oppsummering:
Så lenge vi ikke hadde med innbyttere i dag, er jeg veldig fornøyd med det jentene presterer i dag. De disponerer kreftene bra, og vi er aller best de 10 siste minuttene. Når vi var så få var det viktig og være tålmodig i angrep og det løste de bra. Vi spiller oss til gode sjanser, men mangler litt på avlutningene. Når vi legger om til 2 linjer får vi mange muligheter og henter nesten opp AFSK mot slutten. Men det var ingen vits i å ofre alt mot slutten i en treningskamp, når vi har to viktige kamper på lørdag.

Dagens målscorere:
Cecilie 7, Stine 5, Siri 3

Se bilder fra kampen her. Send en hilsen her.

Top