Hjem / Nyheter / LHK-90 – Eidsvold IF 23-19

LHK-90 – Eidsvold IF 23-19

Skrevet

Fortsatt heng på tetlagene
Med dagens seier er vi fortsatt med og kjemper i toppen av 5. divisjon. Jentene sliter litt i første omgang, men hever seg betraktelig i andre omgang. Våre jenter orket rett å slett mer, og dro i land seieren.

Til sesongens første hjemmekamp i Skedsmohallen var Siri og Linda borte, og Bettina fortsatt skadet. Dermed hentet vi inn Stine J, Karro og Hilde fra J-17 i tillegg til Stine E. fra 6. div. laget.

1. omgang.
Begge lag åpner litt nølende i angrep, og det står 0-0 ganske lenge. Etter hvert får vi satt ballen i nettet, men Eidsvold utligner i neste angrep. Sånn følger lagene hverandre gjennom hele omgangen, og til pause står det 8-8.

2. omgang.
Eidsvold kommer best i gang, men så lukker vi forsvaret helt. Vi møter Eidsvold kontant og vinner ballen i forsvar. I løpet av kort tid setter Stine (Jansen) inn 5-6 kontringsmål. Dette er med på å punktere kampen i dag. Derfra og ut surfer vi inn til en behagelig 23-19 seier.

Arnes oppsummering:
En viktig seier for jentene. Det lugger fortsatt i angrep, men på grunn av strålende forsvar, får vi muligheten til å kontre Eidsvold i senk. Vi scorer 9 kontringsmål og det avgjør kampen i dag. Det er fortsatt en del ting vi må jobbe med, men vi må være fornøyd så lenge vi får med oss 2 poeng.

Dagens målscorere:
Stine Jansen 8, Stine Klingenberg 6, Karro 3, Ine 2, Elisabeth 1, Cezza 1, Marte 1, Stine Edvardsen 1.

Neste helg blir det nok et spennende oppgjør. Da venter Ammerud på andre banehalvdel, Med seier der er vi for alvor med i fighten om opprykk.

Da oppsatte dommere ikke møtte til dagens kamp stilte Ivar Gundersen opp på kort varsel. Han dømte kampen utmerket alene. Takk til deg.

Se bilder fra kampen her. Se tabell og andre resultat her. Send en hilsen her.

Top