Hjem / Nyheter / Ammerud – LHK-90 16-15

Ammerud – LHK-90 16-15

Skrevet

Surt 1 målstap igjen
Selv om det ikke var så mye som stemte i denne kampen, følte vi at vi hadde seieren inne. Men når vi skal punktere kampen mot slutten, er det Ammerud som tar tak i kampen og vinner.

Dagens lag besto av: Jeanette, Veronika, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K. Siri, Cecilie, Ine, Linda, Karoline, Stine J.

1. omgang.
Det er mye som ikke stemmer i starten av omgangen. Det glipper litt enkelt gjennom i forsvar og fremover sløser vi med sjansene. Etter hvert våkner vi litt til og får kontakt til pause. 10- 8 til Ammerud står det på tavla i Apaløkkahallen når signalet for hvilen går.

2. omgang.
Nå er vi mer med og halvveis ut i kampen går vi opp i ledelsen for første gang. Men selv flere runder med overtall, greier vi ikke å rykke fra. Tilslutt er det Ammerud som holder hodet kaldest og drar i land seieren 16-15

Arnes oppsummering:
Ikke så mye å si om dagens kamp. Vi spiller oss til gode sjanser, men brenner for mange 100% sjanser. Vi taper overtallsspillet vårt, selv når Ammerud får dobbelutvisning greier vi ikke å utnytte dette. Spillerne gjør så godt de kan, men vi er inne i en periode hvor vi sliter litt. Nå blir det viktig å trene, og få tilbake troen på det vi er så gode til.

Dagens målscorere:
Stine K. 3, Ine 3, Cezza 3, Siri 2, Karro 2, Stine J. 2

Se bilder fra kampen her. Se andre resultater her. Send en hilsen her

Top