Hjem / Nyheter / Høybråten/Stovner – LHK-90 19-28

Høybråten/Stovner – LHK-90 19-28

Skrevet

Tilbake på vinnersporet.
Tross tunge bein og stive muskler greide jentene å hente frem det som skulle til for å slå H/S. Det var lenge jevnt, men vi var bedre trent og sterkest mot slutten av kampen. Dermed ser det ut til at den negative trenden er snudd, etter tre gode kamper denne helgen.

Vi stilte nesten samme lag som spilte Østlandsserien i går. Bare Stine Cecilie valgte å stå over etter overtråkket mot LFH09 i går.

1. omgang.
Dette har vi opplevd før. Lagene følger hverandre side om side hele omgangen. Forsvaret sliter litt med å få has på skytterne til H/S, men vi scorer også jevnt og trutt i våre angrep. Når vi går til pause er det med kun ett måls ledelse. 12-13.

2. omgang.
Jentene tar tak i det Arne sa i pausen, og det var jobben som må legges ned i forsvar for å vinne kamper. Utover omgangen får vi mer å mer kontroll på H/S angrepet. Når vi i tillegg har igjen krefter til å løpe de siste 15 minuttene, seiler vi i fra H/S. 19-28 ender kampen tilslutt.

Arnes oppsummering:
Jentene viser guts i dag. Selv om mange var slitne etter 2 tøffe kamper i går, står de opp og vil vinne denne kampen. Vi bruker over en omgang på å komme i gang, men når det løsner, var vi mye bedre enn H/S. Det betaler seg at vi er bedre trent. Dette var en lagseier, men vil igjen trekke frem Jeanette i mål i dag. Med en redningsprosent på over 50 og 3 strafferedninger, er hun med på å holde oss inne i kampen når det butter i 1 omgang. I tillegg synes jeg Siri og Stine skifter på styre forsvaret på en utmerket måte.

Dagens målscorere:
Karro 7, Cezza 6, Ine 4, Stine J. 4, Siri 3, Verro 2, Stine 2

Bilder fra kampen kommer her. Se tabell og andre resultat her. Send en hilsen her

Top