Hjem / Nyheter / LHK-90 – AFSK/BSK 31-22

LHK-90 – AFSK/BSK 31-22

Skrevet

Fin gjennomkjøring før vårsesongen
For første gang prøvde vi felles treningskamp for J-17/J-18. Vi ble enige med motstanderen om å spille 2 x 30 minutter. LHK jentene fordelte spilletiden med 15 minutter i hver omgang.

1. omgang.
J18 startet kampen. De tar grep om kampen fra første sekund. Med solid forsvarsspill og en keeper som plukket omtrent alt, overlot de banen til J-17 på stillingen 9-4 til LHK. J17 fortsatte med godt spill og holdt 5 måls ledelsen til pause. 15-10 sto det på lystavla i Skedsmohallen når dommer Frank Borghagen blåste av første omgang.

2. omgang.
Nok en gang storspiller J-18. På de 15 minuttene de er på banen stenger de igjen forsvaret og Keeper (Hilde) plukker resten. I angrep får vi fart på ballen. Langskuddene sitter i krysset, rushene settes sikkert inn og jentene sprudler. Denne perioden vinner vi 10-3 og J17 kommer på banen på stillingen 25-13. AFSK/BSK setter inn en liten sluttspurt, men J17 holder unna. De lykkes også med mye fint i angrep. Flotte trekk, fine innspill til strek, og rush som settes kontant i mål. Tilslutt ender kampen 31-22 i LHK sin favør.

Oppsummering:
En fin gjennomkjøring for alle tre lagene før vårsesongen. Det blir en god treningsøkt hvor intensiteten blir høyere enn om vi skulle ha spilt den vanlige kampen mellom J17 og J18 i slutten av treningene. Vi har allerede avtalt flere møter AFSK/BSK i løpet av vårsesongen. Kampens profil ble Hilde (J17) som sto strålende i mål med redningsprosent på 50.

Mål nr. 3000
Kampens scoring nr 8 i første omgang, ble J18 mål nr 3000 siden vi begynte å notere mål i sesongen 2006. Siri sto for et perfekt rush og satte ballen kontant inn bak AFSK/BSK sin keeper. Heder og ære vanket på sidelinjen + en t-skjorte som ett synlig bevis på jubileumsmålet.

Dagens målscorere:
For J18: Stine K. 9, Siri 4, Cezza 4, Ine 1, Marte 1.
For J17: Stine J. 5, Karro 4, Betzy 1, Trine 1, Elisabeth 1

Se bilder fra kampen her.

Top