Hjem / Nyheter / Skedsmo – LHK-90 28-23

Skedsmo – LHK-90 28-23

Skrevet

God kamp, tross tap
Selv om vi ikke holdt helt inn, sitter vi igjen med en god følelse etter kampen. Vi ga topplaget Skedsmo en real kamp, selv om spillet og prestasjonene bølget i perioder.

Vi stilte med følgende lag: Jeanette, Siri, Stine Cecilie, Elisabeth, Stine K, Cezza, Ine, Hilde, Karro, Stine J, Stine E.
Bettina og Verro var også tilbake på benken etter skade og sykdom og begge nærmer seg nå at de er tilbake for fullt.

1.omgang.
Omgangen starter bra og vi er med i kampen frem til stillingen 3-3 etter 8 spilte minutter. Så gjør vi det vi ble enige om ikke å gjøre før kampen. Vi begynner å spille med små marginer i angrep, samtidig som vi har det for travelt. Dette fører til at Skedsmo får gjøre akkurat det de liker aller best, og det er å rushe. Når Arne legger inn time-out kortet etter 15 minutter leder Skedsmo 10-4 og det ser litt mørkt ut. Arne forklarer jentene hva som må til for å vinne, og så enkelt er det. De siste 15 minuttene henter vi opp Skedsmo sin ledelse, og til pause står det 14-14.

2.omgang.
Igjen kommer vi litt på etterskudd. Enkle feil i angrep blir hardt straffet mot gode lag. Samtidig får vi vist frem at vi også kan mye bra i angrep og ikke minst i forsvar. Derfor levde spenningen gjennom hele andre omgang selv om det tilslutt ble 28-23 tap.

Arnes oppsummering:
Jeg er fornøyd med kampen sett under ett. På pluss siden lyser det respekt av opphentingen og innstillingen jentene har i første omgang. Det koster krefter og spille sånn forsvar, med mange tunge retur løp. Vi spiller også bra angrepsspill, når vi tar oss tid til å bearbeide litt. Gang etter gang spiller vi oss til 100% sjanser når vi lar ballen rulle litt. Det vi må rette på til neste gang er å være mer tålmodig. I tillegg tar vi alt for høy risiko i perioder. Innspill til strek med små marginer, og for tidlig avslutninger. 7 februar skal vi møte Skedsmo på nytt, da i Østlandsserien så da er det nye muligheter.

Dagens målscorere:
Stine K. 5, Stine J. 4, Stine C. 3, Ine 3, Siri 3, Cezza 3, Karro 1, Stine E 1

Takk til to gode dommere (Frank Borghagen og Roy Nordby) som ledet kampen med stø hånd, noe som førte til at kampen ble fairspilt. Med dagens tap ligger vi fortsatt på 4. plass, med en kamp mindre spilt enn de fleste lagene.

Se bilder fra kampen her. Se tabell her. Send en hilsen her.

Top