Hjem / Nyheter / Jardar – LHK-90 21-23

Jardar – LHK-90 21-23

Skrevet

Klare for semifinale i Umbrocup
Jentene slo 4. divisjonslaget Jardar i kvartfinalen og er dermed klar for semifinale Umbrocup klasse kvinner senior. En sterk prestasjon som de skal være stolte av sa Arne etter kampen.

Dagens lag:
Jeanette, Verro, Elisabeth, Stine K, Siri, Cezza, Ine; Karro, Stine J.

1. omgang
Vi scorer det første målet og får en fin start på kampen. I neste forsvar markerer dommerne hvor de har tenkt å legge lista i kampen. Vi ryker på vår første utvisning etter kun 50 sekunder. Resten av omgangen blir som ventet superjevn. Forsvaret er bra, men i angrep misbruker vi for mange sjanser. Når Arne tar time-out etter 20 minutter er det for å vekke jentenes konsentrasjon. Til pause leder Jardar 11-10

2. omgang
Igjen kommer vi best i gang og går igjen opp i ledelse. Nå er det en mer skjerpet gjeng på banen, og de øyner mulighetene for en aldri så liten cup bombe. En herlig innsats blir lagt ned i forsvar og vi greier å holde Jardar bak oss. Selv om de utligner til både 13-13 og 17-17 er vi stadig foran med 1-2 mål. Dramatikken tilspisser seg i sluttminuttene. Først får vi en skade på Jeanette, men etter litt behandling greier hun å fullføre. De siste 90 sekundene spiller vi i undertall og Jardar får straffe som settes kontant i mål. Stillingen er nå 21-22 og det er ikke mange av oss på sidelinja som har hvilepuls under 200 når Jardar møter oss med mann mot mann forsvar. Enda godt at jentene beholder roen. Med sikkert pasningsspill tråkler de seg gjennom Jardarforsvaret og ballen dundres i mål sekundet før sluttsignalet går i Combihallen. 21-23 lyser det på måltavla. Jentene og tilreisende publikum jubler for en plass i semifinalen.

Arnes oppsummering:
I dag var vi gode. Jeg er spesielt fornøyd med forsvarsjobbingen. Vi viste at Jardar hadde både gode skyttere og raske spillere, men jentene greide å nøytralisere de bra med knallhard jobbing hjemover. I tillegg var vi mye bedre på å sideforflytte i forsvar i dag, enn vi var på søndag i Østlandsserien. Nå kan de være stolte over å være i Semifinalen, og som belønning blir det treningsfri torsdag. I tillegg fikk vi skryt fra sekretariatet for fin oppførsel på banen både mot motspillere og dommere og det må vi ta med oss videre.

Det gikk litt hardt utover spillerne også. Jeanette slo opp en lårskade, Ine (ankel), Cezza (kne) og Karro (finger) så nå må spillerne restituerer seg for å være klar til kamp mot Rommen neste uke.

Dagens målscorere:
Karro 6, Stine K 5, Ine 5, Cezza 3, Siri 2, Verro 1, Stine J 1

Dagens jubilant: Stine K 19 år
Det vanket både bursdagssang og nydelige sjokolademuffins som Elisabeth hadde bakt til alle spillerne og oss i lagledelsen. Disse anbefales og bakes av alle kakeelskere da den var nydelig. Oppskriften finner dere nederst på siden. Stine feiret dagen med 5 mål og glitrende forsvarsspill.

Se bilder fra kampen her. Her finner dere Elisabeths kakeoppskrift
Send gratulasjoner til jentene her.

Top