Hjem / Nyheter / En flott LHK-90 generasjon skiller lag

En flott LHK-90 generasjon skiller lag

Skrevet

J91-årgangen avslutter med foreldrefest
De har spilt kvartfinale i Partille Cup, kvalifisert seg tre år på rad for Østlandsserien og kjempet om opprykk i to sesonger som LHK-90s damelag. Det er bare noe av det som kan markeres når J91 planlegger en avsluttende sosial samling sammen med foreldre og trenere under Lillestrøm-dagene.

For nå er det ubønnhørlig slutt. J18-jentene er i ferd med på avslutte videregående skole. Fra høsten er det mange som flytter for å gå på skole andre steder i landet og i utlandet. Dermed vil J91 innta en stolt plass i æresgalleriet over LHK-90 årganger med spillere.

Hele deres spennende reise siden 12-års alderen kan du følge ved å gå inn på lagsiden deres. Her ligger referater fra stort og smått som har skjedd rundt laget. Årets sesong ble avsluttet med 3. plass i 5 divisjon damer og 10 plass i Østlandsserien, jenter 18. De kom også til semifinalen i Umbro Cup og hadde en flott turnering i Granollers i Spania i fjor sommer.

Avslutningsmiddagen som lagleder Ole Martin Solheim og arrangementsansvarlig Linda Solheim planlegger for jentene og foreldrene kommer til å bli inntatt på Chi i Lillestrøm 12. juni.

Laget og foreldrene har nemlig hvert år hatt som tradisjon å spise og tilbringe kvelden sammen under Lillestrøm-dagene.

Det kommer garantert til å bli hyggelig for en fantastisk fin generasjon med spillere som i mange år har stått for underholdende og morsom håndball. For Lillestrøm HK vil de bli husket for mye. De trakk med seg flere lag til Partille Cup og på kort varsel i 2008/2009 sesongen hoppet inn og reddet klubbens damelag fra å bli tatt ut av 5. divisjon og seriespillet.

Ved siden av J17-serien, Østlandsserien, Spar-kvalik og diverse turneringer brettet de opp armene og sa ja til å fullføre sesongen for damelaget – som hadde gått i oppløsing. Til de grader brettet de opp armenene. De reddet ikke bare plassen, men holdt på å rykke opp ei 4. divisjon.

Det samme gjorde de i år. Med litt hell og uten et par arbeidsuhell i starten av sesongen hadde LHK-90 i år vært i 4. sesong. Og like spennende gjorde de det i Umbro Cup. Der gikk laget nesten hele veien – bare et knepent tap i semifinalen hindret laget i en velfortjent seier i avslutningssesongen.

Heldigvis vil vi forhåpentligvis se igjen mange av de velspillende disiplene til Arne Sæther på damelaget både neste sesong og i sesongene som kommer.

Neste års damelag vil nemlig bestå av noen J91-spillere, flest spillere fra 6 divisjonslaget forrige sesong og noen unge J92-spillere som har bidratt på damelaget også i år.

Les mer om 91-laget på hjemmesiden til J91- se menyen oppe til høyre.Trykkj på det lille merket «arkiv» nederst på siden, for å få opp alle artikler om laget siden 2001.

Top