Hjem / Nyheter / Årsmøtet: – Godt år for Lillestrøm HK

Årsmøtet: – Godt år for Lillestrøm HK

Erik Sønstelie ble gjenvalgt som leder på årsmøtet i Lillestrøm Håndballklubb. Kari Anne Madsveen ble valgt som nytt styremedlem i to år. Medlemsavgiften ble holdt uendret. 12 personer møtte på årsmøtet.

Lillestrøm HK er nå en av de større håndballklubbene på Romerike og det vi har gjort de siste årene er blitt lagt merke til også utenfor klubben, ble det fremholdt på møtet.

– Nå gjelder det å få flere hender i arbeid, bevare engasjementet og holde fast i det arbeidet vi er i gang med. Da når vi 2017-målene.

2017-målene er en plas si annen divisjon kvinner, topp-to på Romerike i landsseriekvaliker siste fem år og et reellt og godt spill- og utviklingstilbud til alle som er interessert i håndball.

I årsberetningen kom det frem at Lillestrøm HK har lagt bak seg det beste året resultatmessig i nyere tid.

Opprykk til 3. divisjon, 7. plass i landserien Bring J16, tre topp 4-resultater i A-sluttspill og en 7.plass ble trukket frem. Det ble også fremholdt at lagene hadde hentet hjem flere cup-triumfer både nasjonalt og internasjonalt – samt at J99 er med i toppen i det svensk-norske Grensemesterskapets avslutningsfase. Antallet spillere på spilelrutviklingstiltak i regi av RØN er firedoblet.

Lillestrøm HK har har pr idag 449 betalende, personlige medlemmer – hvorav 371 er aktive spillere.

Til tross for økte investeringer i trenerressurser og en sportslig leder ble regnskapet lagt frem med et årsresultat 200 000 kr bedre enn budsjettert.

Budsjettet for 2014-sesongen er på 2 millioner kroner