Hjem / Nyheter / J99 med seier mot Fjellhamar

J99 med seier mot Fjellhamar

Skrevet

J99 spilte i går seriekamp mot Fjellhamar. Dette er jo et lokaloppgjør som betyr mye for jentene å vinne, så her spares det aldri på kruttet. Det ble en flott seier med sluttresultatet 21-17 til LHK, men her skal det vel sies at både stanga og en haug med flotte keeperredninger var avgjørende for at det ble seier. Gårsdagens keeper var Elise, som gjorde en fabelaktig innsats i mål, og her var det redninger i landslagsklasse.

Jentene startet kampen greit og gjorde en god innsats i forsvar og scoret på de fleste mulighetene de hadde. De gikk til pause med 9-6 på tavla, og hadde da ledet greit hele 1. omgang. I 2. omgang kom Fjellhamar tilbake litt sterkere, og innhentet forspranget til det sto 12-12 etter halvspilt 2. omgang. Da hadde jentene hatt en liten «pause» men tok seg sammen og kontollerte kampen resten av omgangen

Ute av IØR Cup

Jentene kom helt til semifinalen i IØR Cup etter at de slo ut Nit/Hak i 1/4 finalen. I semifinalen møtte de Sarpsborg som ble alt for sterke for jentene denne dagen. Laget har den siste tiden vært preget av en del skader og sykdom, så dette har gjort sitt til at de som har vært skadefrie har måttet dra lasset litt ekstra, og med både serie, Grensemesterskap og IØR Cup har det blitt mange kamper for de som har vært skade og sykdomsfrie. Det er derfor med hevet hodet jentene kan gå ut av Cupen de vant i fjor, og vi ønsker Fjellhamar lykke til i finalen mot Sarpsborg som spilles lørdag 22.03.

Henger fortsatt med i Grensemesterskapet

LHK har kun spilt 5 kamper i mesterskapet etter at Bjürsletts IF og GF Kroppskultur trakk seg fra mesterskapet i siste liten. Dette var synd for jentene hadde virkelig gledet seg til å møte svenskene på hjemmebane, og virkelig sette de på plass på skikkelig Northug vis. Slik gikk det ikke desverre, men de har kun tapt en kamp mot Nit/Hak (som forøvrig er veldig sterke i år) og kan trygt se på tabellen at de har slått Sarpsborg, Asker, Fjellhamar og to svenske lag. Nå settes derfor alle kluter til for å få en god plassering i mesterskapet så pokalskapet i hallen kan fylles opp enda litt til med pokaler.

Top