Hjem / Nyheter / Direkte videre i Bring 2014

Direkte videre i Bring 2014

Skrevet

Jentene på 98/99 gikk direkte videre til Bring, ved å slå ut Gneist, Vi var avhengig av at Hokksund slo Gneist i siste kamp på søndag. Så store deler av laget ble igjen og heiet fre Hokksund. Det bølget litt frem og tilbake. Men Hokksund kontrollerte dette inn til en flott seier over Gneist.

Det var en glad og fornøyd gjeng jenter som slipper å stille opp i ekstra kvalifiserings runde 4-5 oktober. Nå er det bare å vente på at de andre lagene kommer seg igjennom denne helgen, og puljene i Bring blir lagt ut. Er en spent gjeng som lurer veldig på hvem de møter og hvor ferden går i høst/vinter og våren. Vi er garantert 5 flotte håndball helger !.

Nå blir det heller treningskamper mot andre Bring lag, først ut er SKI.

Top