Hjem / Nyheter / J99 styrker laget

J99 styrker laget

99 jentene har forsterket laget med 4 nye spillere, og er nå oppe i totalt 18 spillere. De nye spillerene er Sofie, Lea Charlotte, Ida og Andrea. De nye jentene har tidligere spilt for Skedsmo, Rælingen, Frogner og Fjellhamar, men er nå spillere for Lillestrøm, og vi ønsker både spillere og foreldre hjertelig velkommen.

Mye har skjedd siden sessongen ble avsluttet. Alexander er ikke lenger trener for J99 og er erstattet av Vaso, som sammen med Beathe og Heidi skal lede jentene videre fremover. Alexander har gjort mirakler med disse jentene, og det var synd tiden ikke strakk til lenger for Alexander, men med skiftjobbing og egen familie er det lett å forstå at det kunne bli noe trøblete med å få kabalen til å gå opp. Avskjedsfest ble holdt for Thomas og Alexander, og det var ikke fritt for at det kom en tåre eller tre for både spillere og avgåtte trenere. Vi er sikre på at Vaso vil fortsette der Alex slapp, og at ny trener og nye spillere bare vil føre laget enda noen hakk videre.

Det trenes hardt for tiden

Jentene har vært gjennom en knallhard oppkjøringsperiode med mye fysisk trening. Dette samtidig med at de har deltatt på to cuper. I Hummelcup gikk jentene seirende ut, men i Ski cup ble det i år som i fjor finaletap mot Sarpsborg. Det trenes nå 5 økter i uka, så med alt av trening som er lagt ned i sommer og de siste ukene med knalltøff trening ser vi for oss at jentene skal kunne sanke flere pokaler til Skedsmohallen i løpet av sessongen.

Det vil i år bli stil to lag fra J99, så nå blir det forhåpentlig vis sanket pokaler fra både 15-1 og 15-2 laget, som også samarbeider med J00. Flere av 99 jentene har også i helgen spilt kvalifisering til Bring sammen med J98, og med gode bidrag fra disse vant de sin pulje og slipper da ekstra kvalifiseringsspill i oktober. Vi gjør jo da som Heidi Weng og bøyer oss i hatten for 98 jentene, som med bidrag fra flere 99 jenter vant sin pulje.

Da er det bare å ønske alle lag lykke til med serieåpning, og så får vi håpe styret har lagt inn bestilling på enda større pokalskap, for jeg er 100% sikker på at det i år som i fjor vil bli sanket flere pokaler og medaljer.