Hjem / Nyheter / Sesongen i gang for J99

Sesongen i gang for J99

Skrevet

J99 hadde i dag sesongåpning mot Ull/Kisa i Skedsmohallen. Lagene brukte noen minutter i 1. omgang på å komme i gang, og lagene fulgte hverandre frem til halvspilt 1. omgang, men etter det var det stort sett enveiskjøring fra LHk sin side.

Første omgang var preget av en del personlige feil og feilpasninger, men dette kom seg etter pause. Jentene kom ut på banen i 2. omgang med litt lavere skuldre, og mer av spillet satt mye bedre, og målene haglet inn i perioder. Forsvarspillet var det litt så som så med, men med sluttresultatet 36-11 kan man ikke være annet enn fornøyd.

Da er endelig sesongen i gang, og vi ønsker alle lag i LHK90 lykke til med sine kamper, og håper sesongen i år blir like begivenhetsrik som fjoårets sesong.

Top