Hjem / Nyheter / Tidenes løft for Lillestrøm Håndallklubb

Tidenes løft for Lillestrøm Håndallklubb

Ekstraordinært årsmøte er gjennomført og aldri har vi hatt så mange engasjert i styret og verv. Etter en effektiv gjennomføring av foreldremøter på de aller fleste lag har kandidater meldt seg i tur og orden. Nå mangler vi kun noen få verv som ikke er dekket, samt ny materialforvalter. Dette jobber vi videre med og håper å være mål innen kort tid. Spesielt er vi fornøyd med å engasjere foreldre fra de yngre lagene, vi har stor tro på at dette vil gi bedre samhold og klubbtilhørighet fra de yngste til de eldste i klubben. Vi er alle en del av en klubb og skal jobbe for de samme målene og følge den samme sportslige planen, det klarer vi ikke hvis vi alle jobber på lagsnivå. Det er viktig å huske at uten klubb – ingen lag.

Salgsdugnad

Det bringer oss over på neste begivenhet – årets salgsdugnad. For å dekke kostnader til trenere, dommere, halleie og annen drift, er vi helt avhengig av dugnadsinntekter. Tradisjonen tro blir det salg av kakebokser og Enjoy Guider. Utdelingen av dette blir tirsdag 14. oktober kl 18-20 i Skedsmohallen.

Navneendring

Årsmøtet vedtok også at vi endrer navn fra Lillestrøm Håndballklubb-90 til Lillestrøm Håndballklubb. Utad skal vi kun bruke Lillestrøm HK og ikke forkortelsen LHK, det kan forveksles med flere klubber og «plasserer oss ikke på kartet». Selv vår kjære lokalavis glemmer rett som det er å ta oss med i sin omtale, etter å ha lest resultatlister hvor vi kun har stått omtalt som LHK-90. Det vil ta noe tid før alt er rettet, vi beholder trykk på drakter og overtrekks-dresser til det blir byttet ut pga. slitasje eller størrelser.

Nina Smedstad