Hjem / Nyheter / Hjemmerunde i Bringserien 14. og 15. februar i Skedsmohallen

Hjemmerunde i Bringserien 14. og 15. februar i Skedsmohallen

Skrevet

Til helgen møtes Charlottenlund, Gresvik, Hokksund og Lillestrøm til 4. Bringrunde i Skedsmohallen. Vi ønsker alle velkommen til håndballfest og håper flest mulig har anledning til å heie frem jentene våre.

Det blir frisbeekonkurranser i pausen, lotteri og ikke minst mulighet til å lære mange fine heiarop som kan brukes på alle Lillestrøm sine kamper! Foreldregjengen har øvd i hele høst og har egen «trommis», så dette blir gøy.

Kampoppsett lørdag

12.00 Lillestrøm HK – Charlottenlund

13.30 Hokksund – Gresvik

16.30 Charlottenlund – Hokksund

18.00 Gresvik – Lillestrøm HK

Kampoppsett søndag

10.00 Gresvik – Charlottenlund

11.30 Lillestrøm HK – Hokksund

Top