Hjem / Nyheter / Bringjentene til nasjonalt sluttspill!

Bringjentene til nasjonalt sluttspill!

Skrevet

Bringjentene var lørdag klare for siste runde i årets Bringserie. Motstanderne var Vipers, Nithak og Fyllingen, alle rangert som de beste lagene i vår pulje. Vi lå før helgens runde på 5. plass i gruppen, hvor de 4 beste lagene går til nasjonalt sluttspill i april. Vi var fortsatt med og klare for å kjempe oss opp til sluttspillplass. Det var akkurat det jentene gjorde, med seier mot Vipers og tap mot Nithak lørdag var vi fortsatt med i kampen. I søndagens kamp mot Fyllingen tok jentene våre styringen fra første stund og ga aldri fra seg ledelsen. Gratulerer til både spillere og trenere, dette er Lillestrøm HK sin beste prestasjon i Bring noen gang . For en idrettsglede å se jentene juble over seieren på søndag.

Dere kan lese mer om Bring og lagene Lillestrøm HK møter her: http://www.handball.no/p1.asp?p=47161

Top