Hjem / Nyheter / Jenter 2006, treningssamling ved Fjellsrud Skole

Jenter 2006, treningssamling ved Fjellsrud Skole

Skrevet

 

Jenter 2006 har vært på treningssamling, andre gang denne sesongen.

Innlosjering fredag med påfølgende treningsøkt; ballkoordinasjon. Pizza, dans og mini-konsert før legging. Et par av jentene var fast bestemt på å «døgne»… Til de voksnes lettelse (!) klarte de heldigvis ikke det…

Lørdag fra kl 09:00 til kl 12:00 spilte vi treningskamper mot Lillestrøm gutter 2006 og Fjellhammer Jenter 2006 (med sine to lag) på stor bane. Balltempoet og konsentrasjonen vår bar preg av kun 6 timer «på øyet», men vi dro mange nyttige erfaringer. I tillegg var det god trening for oss med spill på stor bane. Vi er litt bedre forberedt til Fredrikstad cup hvor vi skal spille på stor bane for første gang (i kampsammenheng).

Det beste med helgen har vært gleden av å være sammen som lag. Vi har blitt bedre kjent, på en annen måte enn hva som er mulig på trening. Foresatte har også blitt kjent gjennom sitt engasjement for laget, på tvers av klasser og skoler. En super gjeng med både små og store.

Nå står siste Minirunde for tur, før Fredrikstad cup og avslutningscup. Vi kommer til å trene frem til skoleslutt, så om det er flere 2006-jenter som har lyst til å prøve håndball er de hjertelig velkommen på trening! Ta kontakt for tid og sted:)

Hørt på «samlingen»: «Dette er livet».. Sier vel det meste…

 

b2ap3_thumbnail_Fjellsrud1.jpgb2ap3_thumbnail_Fjellsrud2.jpgb2ap3_thumbnail_Fjellsrud3.jpgb2ap3_thumbnail_Fjellsrud4.jpg

 

Top