Hjem / Nyheter / Velkommen til våre nye hjemmesider

Velkommen til våre nye hjemmesider

InternetDa er hjemmesidene til klubben igjen ikledd ny drakt. De første hjemmesidene (www.lhk90.no) var på ett standardsystem kalt «KlubbenOnline». Her levde sidene godt i over ti år (ca år 2000 til 2013). Deretter fulgte en periode med store ambisjoner for det nye nettstedet (lillestromhk90.no) hvor tanken var at alle lagledere skulle ha ett ansvar for å legge inn oppdatert informasjon forløpende og sørge for mye liv. Dette har nok dessverre bare fungert delvis. Og siden 2013 har også mobiltelefon/nettbrett tatt «helt av» i forhold til bruk på nettet. Det fremtvang seg derfor ett behov for enda en flytting av nettsider for å støtte disse mindre skjermflatene (sørge for såkalt «responsivt design»). De nye nettsidene er basert på WordPress plattformen som er en av de mest brukt publiseringssystemer på internett.

I tillegg til «reponsive nettsider» har vi nå klart å flytte all historikk fra 2001 og frem til dagens siste artikler. Dermed kan de med eldre barn (eller andre «nysgjerrige») nå grave i arkivet etter DEN artikkelen hvor bildet eller omtalen av sitt barn er.

Fremover håper vi at vi kan få hyppigere nye artikler til dette nye nettstedet, men trenger DIN hjelp til å få innholdet hit. Mange av klubbens foreldre er fantastisk flinke til å legge ut små snutter på Facebook-gruppen vår. Nå håper vi at noen av disse gode historiene også kan finne veien til vårt åpne vindu ut til resten av håndball-Norge! Så har du en god (liten eller stor!) historie så ikke nøl med å sende dette (med ett eller flere bilder) til webutvalget@lillestromhandballklubb.no.

Vi tar også svært gjerne imot bilder til bildekarusellen på forsiden. Det må være breddeformat som dere ser, og klarer dere å levere ferdige bilder i 1280×350 pixler blir vi svært glad!