Hjem / Nyheter / Loppetassen lørdag 13. februar i Skedsmohallen!

Loppetassen lørdag 13. februar i Skedsmohallen!

Skrevet

LoppetassenIgjen får vi besøk av masse blide håndballbarn i Skedsmohallen i form av Loppetassens sølvrunde 2016. Turneringen er for barn født i 2008 (7-åringer) og 2009 (6- åringer), og vi kommer til å ha spill på mange baner i hele Skedsmohallen fra tidlig om morgenen til godt ut på ettermiddag/kveld. Det er kiosk både oppe ved inngang til hallen, og nede i kafeterian og det er loddsalg med muligheter for å vinne flotte premier. Kom gjerne innom for å heie på barn, barnebarn, nabobarn eller bekjente! 🙂

Det er innmarsj for første halvdel av kampene kl. 0940 (oppmøte senest kl. 0930 for de som skal delta). Andre halvdel av kampene skjer med innmarsj kl. 1355 (oppmøte senest kl. 1345).

Vel møtt!!

Top