Hjem / Nyheter / Lillestrøm Håndballkubb inntar Fredrikstad!

Lillestrøm Håndballkubb inntar Fredrikstad!

Skrevet

Velkommen til Fredrikstadcup 2016Over 250 glade og forventningsfulle spillere møtte i dag på parkeringsplassen ved Skedsmohallen. Tid for avreise! Mengden bagasje skulle tilsi at de skal være borte i et helt år, men man trenger en hel del for en langhelg også! Fem fulle busser forlot etterhvert plassen, og satte nesa mot Fredrikstad.

Vi har 27 lag (!) påmeldt til årets cup. Jenter i alle årgangene fra ni år og opp til dame senior er med! Også gutta er representert – med to lag G10.

Dette er det det tredje året Lillestrøm Håndballklubb er med i Fredrikstad Cup. Tidligere gikk turen til Lillehammer og Baldus. Alle barne-/ungdomslagene våre bor på samme sted. Vi har hele Cicignon Skole for oss selv!

Fredrikstad Cup er Norges største håndballcup med hele 700 deltagende lag. I 2016 samler vi 9500 deltagere til 2000 håndballkamper og mye moro! Du finner alt du trenger av informasjon om tider, steder, aktiviteter og fasiliteter på hjemmesiden fredrikstadcup.no. Her kan du også følge med på hvordan det går med alle våre lag: Klikk her for kampoppsettet i alle klasser

Vi ønsker alle spillere, trenere, lagapparat og tilskuere en flott turnering!

Top