Hjem / Nyheter / Nannestadcup – fin avslutning på sesongen for 12 lag

Nannestadcup – fin avslutning på sesongen for 12 lag

Skrevet

2016-Nannestadcup-J9-lagLillestrøm Håndballklubb deltok med 12 lag fordelt på 5 årsklasser i helgens Nannestadcup. Iogmed at dette er en utendørscup er noe av suksesskriteriet opp til værgudene å avgjøre. I år fikk vi maksimalt ut av været og det var ingen grunn til å kle på seg overtrekksdress noen av dagene!

Med så mange deltakere fra Lillestrøm var det mange røde/hvite spillere på og rundt banene hele helgen.

Jenter 12 (J2004) var på sin andre sluttspillsturnering og gjentok sine flotte prestasjoner i Fredrikstadcup (hvor to lag gikk til A-sluttspill og ett helt til 8-delsfinale) med å få det ene laget helt til semifinale! En flott avslutning på sesongen og inspirasjon til neste sesong.

Top