Hjem / Lag / Jenter 2007 / Sesongens første minirunde for Jenter 2007 og Jenter 2008

Sesongens første minirunde for Jenter 2007 og Jenter 2008

Skrevet

Jenter 2007/J9 - minirunde#1 på Jessheim

På lørdag var det mange spente 8- og 9-åringer fra Lillestrøm Håndballklubb i aksjon i Bjørnholthallen, Ski Alliansehall og Jessheim flerbrukshall. For 8-åringene var dette første gang på en minirunde, mens 9-åringene er nå så drevne at mange av de ønsker seg utfordringene i seriespill på stor bane som snart starter opp! De røde og blå dominerte fullstendig i Jessheim med sine fire lag. To av lagene måtte sågar til dyst mot hverandre i siste kamp.

For 8-åringene var overgangen fra Loppetassen til Minirunden stor. Som Kari Anne – lagleder på J-2008 – uttalte

Vi skjønte fort at nå er Loppetassen over, for nå blåste dommeren for både skritt, dobbelstuss, spark og for lenge med ballen! Men allerede i kamp 2 så vi at jentene fikk færre og færre avblåsninger, så de lærer utrolig fort. En veldig fornøyd gjeng i hvertfall og god heiagjeng på tribunen!

Spillet satt bedre for hver kamp også blant 9-åringene og det ble observert pådrag, ruller, finter, hopp- og underarmsskudd! Heia Lillestrøm!!

Top