Hjem / Lag / Jenter Junior / Lillestrøm klare for landsserien for første gang i historien!!

Lillestrøm klare for landsserien for første gang i historien!!

Skrevet

Seiersdansen!

Lillestrøm junior jentene klarte det!!

Denne helgen sto 2. kvalifiseringsrunde i Lerøy for tur i Tærudhallen. Vi skulle møte Larvik Turn, Nærbø og Fjellhammer i kampen om å komme med årets Lerøyserie. Lerøyserien er en serie for de 16 beste 18 års lagene i Norge, så nåløyet er særdeles trangt.

Etter å ha vunnet 1. kvalik runde i Tromsø med klare sifre, øynet vi muligheten til å bli blant de to beste i vår pulje, selv om vi visste dette kom til å bli knalltøft.

Første kamp mot Larvik Turn startet på best mulig måte med 29-11 seier. Alle jentene var med å bidra til en solid gjennomført kamp.

Etter at de andre to lagene i vår pulje spilte uavgjort i sin kamp ble det klart at med en seier mot Nærbø ville jentene være klare for Lerøy i 2016/2017.

Peptalk Lerøykvalik 2016

Nærbø kampen ble en thriller for alle som var til stede. Etter en forrykende start med fantastisk forsvarsspill kontret jentene seg raskt opp i en 7-1 ledelse, men Nærbø er et veldig godt lag med bla en målvakt på juniorlandslaget. De spiste seg innpå men jentene våre kjempet fortsatt godt i forsvar og med en målvakt som tidvis stengte målet var Lillestrøm jentene hele tiden i føringen med noen få mål. Da sluttsignalet gikk sto det 19-17 til Lillestrøm og jentene kunne slippe jubelen løs!!
Årets store målsetning var i boks og vi var klare for Lerøy!!

Man kunne kanskje tro at søndagens kamp mot Fjellhammer ble et apropos, i og med LillestrømKampsituasjon Lerøykvalik 2016 allerede var klare, men den gang ei. Kampene mot Fjellhammer er et lokaloppgjør av godt gammelt merke, en kamp begge hater å tape. Når i tillegg Fjellhammer var avhengig av 1 poeng for å kvalifisere seg var det duket for et durabelig oppgjør. Publikum fra begge sider møtte mannsterke opp og det formelig kokte i hallen når en utrolig spennende kamp endte 19-19!! Nok en kamp som var preget av supert forsvarsspill og keeperspill av klasse.

Disse jentene er de første Lillestrøm jentene som klarer å kvalifisere seg til Landsserien og vi er utrolig imponert av både jentene og trenerteamet. Vi har gått gjennom kvalifiseringen med 11 av 12 mulige poeng og med puljeseier i begge rundene, dette viser at jentene er klare til å kjempe om poengene med de beste i landet.

En spillergruppe med en felles drøm, godt samhold og vinnervilje. Det er lagt ned utallige treningstimer – i Tandbergbakken, styrkerommet og i hallen – dette kommer ikke av seg selv. I tillegg, et trenerteam som aldri mister fokus og hele tiden gir jentene tillitt samtidig som de ikke får lov til å miste bakkekontakten. Spe på med en lagleder som legger alt til rette og en foreldregruppe som støtter oppunder så får du miksen som har gjort dette mulig.

Men først og fremst er det jentene som har gjort jobben. Igjen – gratulerer til hele teamet og vi gleder oss til fortsettelsen.

Det er også verdt å merke seg at Romerike for alvor har blitt satt på håndballkartet med hele 4 lag kvalifisert. Vi gratulerer Rælingen, Nit/Hak og Fjellhammer med deltagelse i årets Lerøyserie og gleder oss til gode lokaloppgjør.

14658448_1112479418817455_371289229_n Klar til kamp

Lillestrøm HK Jr klare for Lerøyserien 2016

 

Top