Hjem / Lag / Jenter Junior / Spillerportrett: #24 Marlene Nergaard Skålhegg

Spillerportrett: #24 Marlene Nergaard Skålhegg

Marlene Nergaard Skålhegg

Vi har utrolig mange flotte spillere i klubben vår! Vi skal bli bedre kjent med noen av dem, gjennom en serie spillerportretter. I dag: Bli bedre kjent med J18 og D3-spiller Marve!

Navn: Marlene Nergaard Skålhegg. Går for det meste under kallenavnet Marve.

Marlene Nergaard Skålhegg

Lag: Lillestrøm D3 og J18 Lerøy

Alder: 17 år – 1998 modell

Høyde: 173 cm

Posisjon på banen: Poteten på laget, spiller der jeg trengs – mest bakspiller.

Nummer på drakta: Nå spiller jeg med 24.

Min idretts-/fritidshistorikk: Jeg har vært ganske aktiv hele livet, startet på håndball og fotball i en alder av 5 år. Jeg har også vært noen år innom dans, frem til jeg innså at det ikke var min greie. Jeg spilte håndball og fotball i Frogner til jeg var 14 år, da måtte jeg velge mellom fotball og håndball fordi tilbudet ikke lenger var godt nok i egen klubb. Svaret var da selvfølgelig klart. Det ble HÅNDBALL. Jeg byttet klubb til Lillestrøm. Jeg spiller nå min fjerde sesong i Lillestrømdrakta, og har mange håndballopplevelser med logoen på brystet.

Mitt forbilde: Mine forbilder på håndballbanen er Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal. Camilla er den råeste håndballspilleren, hun gjør ting mange andre ikke kan. Stine er en spiller som ikke bare tenker på seg selv, hun er like god til å gjøre lagvenninner gode, som hun er til å gå selv.

Mitt beste håndball-minne: Må vel bli bylagsturningen i 2014 og nasjonalt sluttspill Bring-sesongen 2014/2015.

Dette er jeg ganske god på (på håndballbanen): Jeg vil si min sterkeste side som håndballspiller er finter og gjennombrudd.

Dette fokuserer jeg akkurat nå på å bli bedre på: Holde mer avstand til forsvaret og utvikle reportoaret mitt.

Målet mitt med håndballen: Bli så god som jeg kan bli.

Musikk/artist/låt jeg liker å høre på før kamp: Før kamp hører jeg på Melissa Horn, for å roe tenningsnivået.  Jeg må også alltid høre ”Lose yourself” av Eminem en gang før hver kamp, hvis ikke går det dårlig.

Siste boka jeg leste: Ulykkesfuglen.

Hvilke bøker likte du best/leste du da du var yngre: Gikk mye i Anne-Cath Vestly og Astrid Lindgren sine bøker (Knerten, Emil, Pippi og Madicken etc.)

Dette ser jeg på TV: Ser ikke så mye på tv, går mest i serier. Blant favorittene er The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Prison Break og Orphan Black

Favoritt snacks etter trening: Sjokolademelk, barer og nøtter.

Favoritt måltid: Tacooooo.

Når jeg ikke spiller håndball er dette en del av livet mitt: Til vanlig går jeg siste året på toppidrettslinja på Rælingen Videregående Skole. Utenom treninger liker jeg å finne på ting med venner, og bare slappe av. De helgene jeg har ledig, jobber jeg på Frogner lunsjbar.

Andre spillerportretter