Hjem / Lag / Jenter Junior / Spillerportrett: #40 Amalie Moseby

Spillerportrett: #40 Amalie Moseby

Skrevet
 Amalie Moseby
Vi har utrolig mange fine spillere i klubben vår! Her kan du bli bedre kjent med en av dem. Amalie forteller hvorfor Nora Mørk er ett av hennes forbilder, og hun røper at hun har en lei uvane i møte med dommere.
Navn: Amalie Moseby
Alder: 19 år, 1997-modell
Lag: Lillestrøm D3
 
Høyde: 173 cm
 
Posisjon på banen: Midtspiller
 
Nummer på drakta: 40 
 
Min idretts-/fritidshistorikk: Jeg har spilt både håndball og fotball siden jeg var veldig liten. Jeg har også drevet med dans, prøvd ut en slags kampsport og drevet litt med sang i min yngre alder. Det har alltid handlet om enten håndball eller fotball, men når jeg måtte ta et valg valgte jeg det jeg brant aller mest for – nemlig håndball. Jeg har gått toppidrett håndball på videregående, og det blir aldri for mye håndball 🙂 Jeg har spilt for Bjørkelangen, Aurskog, Høland, Fet og Lillestrøm. 
 
Mitt forbilde: Nora Mørk fordi hun gang på gang har kommet igjen etter skader, og fordi hun er en helt utrolig flink håndballspiller. Stine Bredal Oftedal, fordi hun er en god playmaker som ser ikke bare seg selv – men også andre! 
 
Mitt beste håndball-minne: Barcelona tur med Bjørkelangen/Aurskog og damekampen der vi slo Elverum på bortebane!! 

S

Mine sterke sider på banen: Jeg har et godt overblikk og spilleforståelse. Spiller godt med strek, god på å aldri gi meg. Dessverre litt for flink til å prate med dommeren.  
 
Dette fokuserer jeg akkurat nå på å bli bedre på: Jeg fokuserer på opptrening etter korsbånd- og meniskskade. Klar til kampspill igjen i april 2017. I denne perioden er det fokus på det fysiske, mye styrke, løping og spenst. 
 
Målet mitt med håndballen: Komme så langt som mulig! Drømmen er Elite serien.
 
Musikk/artist/låt jeg liker å høre på når jeg trener: Karpe Diem.
 
Siste boka jeg leste: Idas dans.
 
Hvilke bøker likte du best/leste du da du var yngre: Likte å lese bøker som var/er basert på sanne historier. 
 
Dette ser jeg på TV: The stream når jeg får tid, men ser sjelden på TV. Det går som regel i serier som Supergirl, The Vampire Diaries, Prime Suspect eller Younger! 
 
Favoritt måltid-/snacks etter trening: Banan og sjokolademelk!
 
Når jeg ikke spiller håndball er dette en del av livet mitt: Jobber i en butikk på Bjørkelangen, studerer Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo, er med venner, ser håndballkamper og trener masse. 
Top