Hjem / Lag / Jenter 2006 / J2006, Best med og uten ball

J2006, Best med og uten ball

Lillestrøm J06 har fremdeles god rekruttering og teller nå 29 spillere. Jentene kommer fra Volla, Vigernes, Kjeller, Skedsmokorset og Lørenskog.

Vi trener tirsdager og torsdager, i tillegg til at vi spiller kamper i helgene. På fredagene har vi frivillig teknikktrening med J05.

Vi har som mål å være best både med og uten ball, de sosiale aktivitetene er derfor like viktige som treningene med ball. Vi drar på overnattingscuper, treningssamlinger med overnatting, svømming/bading, pizzafest, landskamper/klubbkamper, pepperkakebaking og finner på masse annet gøy!

Teamet rundt laget består av fem trenere, to lagledere og masse fantastiske foreldre som stiller opp; som heiagjeng på kamper, på dugnader og reiseledere på cup. I tillegg forsøker vi å samarbeide så mye som mulig med lagene rundt oss; samtreninger, sosiale aktiviteter og hospitering. Vi har mange gode eldre forbilder i klubben som stiller opp på teknikktreninger. Sammen er vi gode!

For sesongen 2016/2017 har vi meldt på 4 serielag. I tillegg til seriespill skal vi delta på både Fredrikstad cup og Partille cup.

I helgen (14 og 15 Januar 2017) spilte vi fire kamper:

Lørenskog 3 – Lillestrøm 6
Korsvoll 7 – Lillestrøm 10
UllKisa 2 – Lillestrøm 10
UllKisa 8 – Lillestrøm 8

Jentene underholdt med godt samspill, flotte målvakts redninger og fine enkeltprestasjoner. FairPlay, mestringsfølelse, håndballglede og samhold.

Håndball❤️Lillestrøm❤️J2006❤️