Hjem / Lag / Damer 3. divisjon / Spillerportrett: #9 Emma Melhus Ericson

Lag: J18 og D3

Alder: 18 år

Høyde: 182 cm

Posisjon på banen: Venstre bakspiller og midt

Nummer på drakta: 9

Min idretts-/fritidshistorikk: Mitt første møte idrett var da jeg startet på svømming som 6-åring, og fotball kort etter. Senere begynte jeg også med håndball, og i mange år løp jeg mellom fotballbanen og håndballbanen. Så kom tiden for å velge hva jeg ville satse på, og valget falt selvfølgelig på håndball. Jeg har alltid spilt i Lillestrøm, og er nå aktiv i klubben som spiller, trener og dommer.

Mitt forbilde: Den kroatiske spilleren Andrea Penezić. Hun er høy og spiller på samme posisjon som meg, og det er veldig inspirerende hvordan hun bruker sine styrker til å banke ballen i mål gang på gang.

Mitt beste håndball-minne: Har utrolige mange fine minner, men husker veldig godt da vi spilte Bring sesongen 2015/2016 og alle helgene vi reiste rundt i Norge. Må også trekke fram treningsleiren i Danmark fra sommerferien, selv om vi hadde lange dager med hard trening 🙂

Dette er jeg ganske god på (på håndballbanen): Min største styrke er vel distanseskudd og fart i ankomst.

Dette fokuserer jeg akkurat nå på å bli bedre på: Skudd fra bakken og utvikle repertoaret mitt når det kommer til finter.

Målet mitt med håndballen: Målet mitt med håndballen er å trene mye og bli så god som jeg kan.

Musikk/artist/låt jeg liker å høre på når jeg trener: Musikk er viktig for å komme i fokus og Karpe Diem, John Mayer og Frank Ocean er perfekt før kamp for å roe nervene.

Siste boka jeg leste: ”Dødtid” av Karpe Diem og Akam13.

Dette ser jeg på TV: Går som regel i film.

Favoritt måltid: Liker alt, men finnes jo ingen ting bedre en helgetaco.

Favorittsnacks etter trening/kamp: Vinner vi kampen vi har spilt i helgen spiser jeg alltid ostepop som belønning.

Når jeg ikke spiller håndball er dette en del av livet mitt: Jeg er trener på J02/01 laget i Lillestrøm, så mye tid går til dem. Ellers går jeg siste året på Rælingen vgs toppidrettslinja, slapper av, og er med venner.

Andre spillerportretter