Hjem / Nyheter / Vi får sandhåndballbaner like ved Skedsmohallen!

Vi får sandhåndballbaner like ved Skedsmohallen!

Skrevet

Endelig skal også Lillestrøm’s håndballspillere kunne ha det moro med sandhåndball i nærområdet sitt. Mandag 16. oktober starter bygging av to sandhåndballbaner like ved Skedsmohallen (se plassering nederst i artikkelen)

Det blir realisert to sandhåndballbaner, og det totale arealet er på 36x33m inkl sikkerhetssoner. Hele banen blir omkranset av en steinramme i granitt. Det blir ballfangernett bak målene på begge sider, mens det blir åpent på langsidene.

Dette er ett prosjekt styret har jobbet med i over ett år, og vi er veldig glade for at Skedsmo Kommune har hjulpet oss med å få dette på plass. Vi må også rette en stor takk til Lillestrømbanken som har gitt oss midler over Lokalbidraget til dette formålet. Men også dere, kjære håndballinteresserte, har hjulpet til ved å stemme på Lillestrøm Håndballklubb når lokalbidraget har vært på gang. Det er utrolig moro å se at hver enkelt stemme i praksis har bidratt til at vi får sandhåndballbaner i Lillestrøm. Vi må også rette takk til Norges Håndballforbund Region Øst (RØN) som har bidratt med midler til dette prosjektet.

Da gleder vi oss til våren 2018 og varmere vær 🙂

Top