Hjem / Lag / Jenter 2006 / Emilie fra J2006 har fått Stine Bredal Oftedal #10 som sin mentor

Emilie fra J2006 har fått Stine Bredal Oftedal #10 som sin mentor

Skrevet

Emilie Laurense Strandli fra J2006 har blitt plukket ut til å være Minihåndballjente 2018.

Minihåndballjentene er et rekrutteringsprosjekt/samarbeidsprosjekt mellom Norges Håndballforbund og Gjensidige, hvor 16 utvalgte får hver sin mentor fra det norske landslaget.

Minihåndballjentene hadde sin første samling 7. november hvor de deltok på den direktesendte pressekonferansen til Norges Håndballforbund i forbindelse med VM-uttaket. Der fikk de også orientering om hva det innebærer å være Minihåndballjente, utdelt klær/utstyr, samt møte Thorir Hergeirsson og Mia Hermansson Högdahl fra trenerapparatet, og Camilla Herrem og debutant Marit Røsberg fra spillergruppen. Gjensidige og Norges Håndballforbund imponerte med et særdeles flott og profesjonelt arrangement for Minihåndballjentene.

Videre skal Minihåndballjentene på landslagssamling, være maskotter på landskamp og ha med mentoren sin på egen trening, med eget lag. Emilie Laurense har fått tildelt Stine Bredal Oftedal #10 som sin mentor. J06 gleder seg derfor til å få besøk av, og bli trent av, Stine Bredal Oftedal, Norges landslagskaptein.

Det blir et innholdsrikt og magisk håndballår!

Heia Norge!

  

Top