Hjem / Nyheter / Møt vår nye leder for Sportslig Utvalg, Håvard Lomsdal

Møt vår nye leder for Sportslig Utvalg, Håvard Lomsdal

Skrevet

Mitt navn er Håvard Lomsdal og er 45år.

Jeg kommer opprinnelig fra Brønnøy kommune på Helgelandskysten men har bodd mest i Trøndelag og da i Trondheim siden 1994. Har jobbet som håndball trener siden 1987 startet da i en liten klubb som heter Åfjord IL men har vært mest i Byåsen i ca 20. Er utdannet «trener 4» etter gammel modell pluss at jeg har høyeste utdanningen til Olympiatoppen og tar nå mental trener utdanning. Ellers så er jeg utdannet som lærer og jobber nå på Stav og Kjellervolla ungdomsskole. Har bosatt meg i en sokkel leilighet før brua til Fetsund trives veldig godt der.

Jeg er helt ny i Lillestrøm håndball ble ansatt her som trener i Mai 2017 med ansvar for junior/dame satsning. Fra 14.11.17 ble jeg ny SU leder i Lillestrøm håndball og det er en jobb jeg gleder meg til. Jeg har selv spilt håndball, men dessverre ble karrieren kort pga en skulderskade.

Nå gleder jeg meg til rollen som leder for sportslig utvalg der jeg skal jobbe med mange flinke trenere og støtteapparat rundt lagene. Men det jeg gleder meg mest til er å være med på å skape gode utviklings arenaer for de flinke utøverne vi har her.

Top