Hjem / Nyheter / Diplom-Is Cup

Diplom-Is Cup

Skrevet

Denne uken hadde Jenter 08 besøk av Diplom-Is Cup (Nit-Hak) og Eskimonica på trening. I forbindelse med påmeldingen til Diplom-Is Cup deltok vi i en instagram konkurranse som vi vant. Premien var dette besøket og selvfølgelig IS!

Som de selv skriver på sin side: «HURRA for Lillestrøms Raske Tigre. Håndball livet er HERLIG – særlig når Eskimonica kommer på besøk i treningstiden og har med seg is fra Diplom-Is. Lillestrøms jenter 2008 vant Diplom-Is Cup sin konkurranse i forbindelse med påmelding, og kunne innkassere premien på mandagens trening»

Jenter 2008 gleder seg til å spille håndball i Nittedal som avslutning på sesongen. Men før det blir det både Bon-Aqua Cup og BDO-mila.

Legger ved bildene som fotografen fra Diplom-Is Cup tok.

Mvh

Gry Sørensen

(Lagleder J08)

 

    

Top