Hjem / Nyheter / J02 på treningsleir til Stockholm (Märsta) 10-15 August 2018

J02 på treningsleir til Stockholm (Märsta) 10-15 August 2018

Skrevet

I forbindelse med oppkjøring før sesong/Bring Kvalik og samarbeid med junior, reiste J02 satsninggruppe (og 4 jenter fra 03) på treningsleir til Stockholm. Vi var 23 spillere og 4 fra lagleder/trenerteam som reiste spente av gårde fred 10 Aug. Etter noen timers buss/togtur ankom vi «Best Western Arlanda Hotellby» kl 22.30 hvor vi fikk et varmt måltid før vi ble innlosjert på rommene. I løpet av de neste 4 dagene hadde vi en daglig halløkt i Vikinghallen og Rosershallen samt en fysisk økt på et flott treningssenter i Sigtuna lørdag og tirsdag. Gode treningsøkter med vårt egen treningsteam i tillegg til Robert Zetterquist – som var vår utrolige flinke vert – og Per Lundberg, en meget flink målvaktstrener! Søndag og mandag ble det arrangert en treningsturnering hvor vi spilte 5 kamper. Der fikk jentene prøvd seg på flere nivåer. Mye god læring av en slik turnering, både på det sportslige plan og for å opparbeide et godt samspill/lagspill.

I tillegg til treninger og kamper, dro vi og badet, tok en bytur til Stockholm sentrum og hyggestunder på Best Western hotellby. Vi spiste varm lunsj hver dag i tillegg til middag på lokale kafeer/resturanter.

Det ble noen intensive dager med mye trening, men også tid til gode samtaler, mye latter og ikke minst sosialt/bli bedre kjent -et godt grunnlag for «bygging av lag». Det har kommet flere nye spillere de siste månedene, derfor viktig å bli godt kjent og trygge på hverandre.

Dette er en gjeng med engasjerte, blide, stå-på jenter som ikke kan vente med å komme igang med sesongen. De kjemper på! Vi gleder oss til å følge de videre!

Ps: Iogmed at turen gikk til «det store utland» skulle man tro at jentene kom til å tala svenska, men omtrent samtlige la over til Kåres nordlandsdialekt (til Håvards store fortvilelse). Neste tur kan det jo hende at det er trønderdialekten som står for tur ;)»

Top