Hjem / Featured post / Lillestrøm Håndballklubb søker sportslig leder

Lillestrøm Håndballklubb søker sportslig leder

Vår nåværende sportslige leder ønsker å trappe ned, og vi søker derfor etter en ny sportslig leder i klubben.

Som sportslig leder har du en sentral rolle i klubben, med mulighet til å påvirke både bredde- og toppsatsning. Du vil samarbeide med sportslig utvalg, daglig leder og styreleder for å jobbe med de sportslige målene til klubben.

Har du erfaring fra lagsport, enten som spiller, trener eller lagleder? Er du i tillegg strukturert og trives med å drive utvikling? Dersom du vil bidra til å videreutvikle den viktige arenaen klubben er for barn og unge, ikke nøl med å ta kontakt. Vi håper at nettopp du vil være med og videreutvikle klubben sammen med sportslig utvalg, styret og lagapparatene.

Oppgaver

Sportslig leder har ansvar for å utvikle og gjennomføre det sportslige arbeidet i klubben i overenstemmelse med sportslig plan som er besluttet av styret. Arbeidet gjøres i samarbeid med sportslig utvalg, som vedkommende er leder for. Se oversikt over oppgaver her

Erfaring

Du bør ha erfaring fra lagidrett, enten som spiller eller fra lagapparatet, som trener eller lagleder. Like viktig er det at du brenner for å videreutvikle klubben og jobbe mot de sportslige målene klubben har besluttet. Du må motiveres av å få til noe sammen med andre, og være en samlende leder for sportslig utvalg.

Vi tilbyr

Her får du en unik mulighet til å bidra til videre utvikling av klubben og gjøre en forskjell for mange barn og ungdom. Sportslig leder godtgjøres med honorar inntil 40 000 kr pr. år.  Godtgjøringen er en kombinasjon av refusjon av utgifter, treningsutstyr, bonus og reisegodtgjørelser

Rollen som sportslig leder kan kombineres med ordinært arbeid. Det forventes at man er synlig og tilgjengelig for trenere og lagapparat, men det er opp til sportslig leder å legge opp en systematikk for å lykkes med en god dialog og samarbeid. Daglig leder og styreleder vil kunne gi veiledning i rollen.

Kontakt

Om dette pirrer nysgjerrigheten din, ta kontakt for en uforpliktende prat med styreleder Anders Stusdal, tlf. 92851444 eller daglig leder Lars Erik Aas, tlf. 90917057 Om du har tips til kandidater, kan disse også sendes på e-post til daglig.leder@lillestromhandball.no

Frist for å vise interesse for rollen, er 31.01.2020.

Oppgaver som løses i samarbeid med sportslig utvalg:

• Ansvar for å lede og administrere sportslig utvalg. Sikre at dette fungerer som en støtte og veileder for lagapparatene sett opp mot mål i sportslig plan.
  • Kommunisere de sportslige målene til klubben og ha dialog med lagapparatene
  • Sikre at lag meldes opp på riktig nivå i serien og at antall lag er tilpasset forventet spillermasse
  • Rekruttere, koordinere og følge opp trenere og lagapparat
  • Være delaktig i rekruttering av spillere over 16 år
  • Sammen med daglig leder gjennomføre trenerutviklingssamtaler

Sportslig leder utvikler i samarbeid med sportslig utvalg en årsplan for utvalgets arbeid før 1 mai hvert år. Planen skal inneholde 1-3 mål for året som er i tråd med sportslig plan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com