Hjem / Featured post / Vi søker dommerkontakt

Vi søker dommerkontakt

Lillestrøm Håndballklubb søker nå en ny dommerkontakt. Som dommerkontakt sikrer du at klubben har dommerpar på alle sine oppsatte kamper. Du er også viktig for å oppfordre spillere til å ta dommerkurs. Å dømme kamper er en fin måte å utvikle seg videre på som spiller, så her vil du bidra i et viktig arbeid for klubben.

Du må være strukturert og trives med å legge planer. Samtidig må du være fleksibel og snu deg raskt rundt for å skaffe nye dommere ved forfall. Dette gjøres blant annet på en felles Facebook-side, der dommerkontakt kommuniserer med dommerne ved behov. Det er en fordel om du selv har dommererfaring, men dette er ikke et krav.

Som dommerkontakt har du ansvar for å

• lede et dommerutvalg som bistår med oppgavene nedenfor
  • rekruttere nye dommere og følge opp disse
  • sette opp dommere til kamper tildelt av regionen i egen hall for klassene 9-12 år
  • sette opp dommere til loppetassen og minirunder, regioncup og omberammede kamper
  • melde på dommere og dommerpar til kommende sesong
  • bestille klær til nye dommere
  • følge opp at dommere møter til samling og kamper og at de bruker riktig bekledning
  • melde fra om forfall i henhold til regionens forfallsreglement

Dommerkontakt skal motivere til deltakelse på dommersamling og jobbe for et godt dommermiljø i klubben.

Arbeidstid og lønn

Arbeidet foregår først og fremst på ettermiddag- og kveldstid, så rollen kan kombineres med ordinært arbeid. Du vil få økonomisk kompensasjon for arbeidet, så det kan være en fin ekstrajobb ved siden av studier eller ordinær jobb. I tillegg vil du bidra i et veldig viktig arbeid for klubben. Daglig leder vil kunne gi veiledning i rollen.

Kontakt

Om dette kan være noe for deg, ta kontakt for en uforpliktende prat med styreleder Anders Stusdal, tlf. 92851444 eller daglig leder Lars Erik Aas, tlf. 90917057 Om du har tips til kandidater, kan disse også sendes på e-post til dagligleder@lillestromhandball.no

Siste frist for å vise interesse for rollen, er 31.01.2020.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com