Hjem / Featured post / Ny hovedtrener på plass

Ny hovedtrener på plass

Stian Nøsdahl vender hjem igjen og har signert kontrakt som hovedtrener for damene våre i 3. divisjon, samt Lerøylaget vårt. Styret er meget godt fornøyd med å få Stian med på laget, da vi vet at han er etterspurt blant spillerne. I tillegg matcher Stian sine holdninger klubbens filosofi.

Stian vært trener for JO2 i to sesonger tidligere og kjenner de fleste jentene svært godt. Sammen med Håvard og Kåre, trente han J02 i 2018/2019 sesongen. Dette var ett år med stor utvikling, og ikke minst kvalifisering til Bring.

Dette var også året det ble finale i Petter Wesselcup (J16), finale i Fredrikstad Cup (J18), semifinale i Partille Cup (J18) mv.

Etter ett års pause fra trenerrollen, og fokus som spiller på Lillestrøm Topphåndball, er han hjertelig velkommen tilbake som trener i Lillestrøm Håndballklubb. Hans erfaring og engasjement vil tilføre mye positivt i sesongen som kommer.

Stian starter 1. mai og ser allerede frem til å lede J02 i Fredrikstad Cup i pinsen!

Styret jobber videre med å styrke trenerkabalen for hele klubben ytterligere foran neste års sesong.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com