Hjem / Featured post / Ny sportslig leder i klubben

Ny sportslig leder i klubben

Det er med stor glede vi kan informere om at Thomas Børke har takket ja til vervet som sportslig leder i Lillestrøm Håndballklubb, han tar fatt på vervet fra dags dato.

Thomas var frem til våren 2018 hjelpetrener på vårt J05 lag og kjenner dermed klubben vår godt fra tidligere, han gjennomførte også i høst dommerutvikler kurset for å kunne bistå våre yngre dommere. Tidligere har Thomas også deltatt på Norges Håndballforbunds Barnehåndballseminar og Temaseriekurs for yngre lag. Han har også trenererfaring fra fotball og langrenn fra tidligere, slik at han har en allsidig bakgrunn i idretten.

Klubbens aktiviteter skal være kjennetegnet av lek, humor, treningsglede, stolthet, mestringsfølelse, mangfold, respekt og treningsvilje. Dette er verdier som Thomas kjenner seg igjen i og har forpliktet seg til å følge, og sammen med vårt trenerapparat utvikle videre.

Sportslig leder har ansvar for å utvikle og gjennomføre det sportslige arbeidet i klubben i overenstemmelse med sportslig plan. Arbeidet gjøres i samarbeid med sportslig utvalg, som vedkommende er leder for. En viktig del av oppgaven er å være et bindeledd mellom lagene og trenerne våre samt foreldre.

Thomas vil i løpet av våren ta kontakt med trenerne for alle våre lag for å bli bedre kjent med de ulike lagene og med henblikk på sikre at vi har trenere for alle lag i kommende sesong 2020/2021. Hvis man ønsker å komme i kontakt med Sportsligleder kan dette gjøres på telefon: 916 03 210 inntil videre. Det vil bli satt opp en egen e-mail til Sportslig leder. Når denne er klar vil vi sende ut info om det.

Styret i Lillestrøm Håndballklubb

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com